«Τσακωθήκαμε πολύ άγρια με τον Διονύση για τα χρήματα», δηλώνει η Γαρμπή [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τσακωθήκαμε πολύ άγρια με τον Διονύση για τα χρήματα», δηλώνει η Γαρμπή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως επηρέασε την προσωπική της ζωή το γεγονός ότι επέλεξε να μείνει σπίτι και να μην δουλεύει μίλησε η Καίτη Γαρμπή σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν έκανα ποτέ τον Διονύση να νιώσει λίγος. Αυτό, βέβαια, εξηγείται επειδή έχουμε και μια διαφορά ηλικίας, που σε αυτά τα χρόνια πρόλαβα και έκανα περισσότερα πράγματα στο τραγούδι (..) Την εποχή που εγώ δούλευα στο φουλ, ο Διονύσης για το παιδί ήταν και μάνα και πατέρας. Τον ευγνωμονώ για αυτό! Ήταν ακόμα πιο χρήσιμο από το να είναι έξω και να φέρνει χρήματα». Αυτό δήλωσε η Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή Joy, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του star.

Προσθέτοντας, με το πως πάρθηκε η απόφαση να μείνει εκείνη με την σειρά της στο σπίτι «Η αλλαγή ήρθε από μόνη της – του άρεσε που θα είμαι στο σπίτι και θα ξεκουράζομαι (..) Στην αρχή με ξένισε που δεν έβγαζα πλέον χρήματα. Κατ' αρχήν, βέβαια, δεν υπάρχει σαν σκηνή το να ζητάω χρήματα. Υπάρχουν κάποια χρήματα στο συρτάρι και όποιος θέλει παίρνει για ό,τι θέλει. Δεν ένιωσα καλά στην αρχή, είχα πρόβλημα και τσακωθήκαμε πολύ άγρια... Δεν μου είχε ξανατύχει να βγάζει κάποιος άλλος για εμένα λεφτά!».

Μετά, όμως, από μια περίοδος προσαρμογής, τα πράγματα ήρθαν και πάλι στην ισορροπία τους, με το ζευγάρι να παραμένει αγαπημένο «Δεν άλλαξε η σχέση μου με τον Διονύση, αλλά ο Διονύσης προς εμάς. Κλήθηκε να αναλάβει όλη την οικογένεια μόνος του. Και συνέβη κάτι καταπληκτικό: πάει τόσο καλά, δεν ξέρω πώς αυτήν την εποχή προέκυψε αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καίτη Γαρμπή Διονύσης Σχοινάς Joy TV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ