«Ήμουν πολύ χοντρός και όλοι με πείραζαν», αποκαλύπτει ο νέος Superman [εικόνες] - iefimerida.gr

«Ήμουν πολύ χοντρός και όλοι με πείραζαν», αποκαλύπτει ο νέος Superman [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε μίλησε ο πρωταγωνιστής του Man of Steel, Χένρι Καβίλ.

«Έφτασα στο δημόσιο σχολείο (σ.σ. την ακαδημία Stowe, όπου και γνώρισε τον Ράσελ Κρόου όταν έπαιξε τον κομπάρσο στο Proof of Life) από την ιδιωτική ακαδημία όπου φοιτούσα μέχρι τότε αργότερα από τους υπόλοιπους. Οπότε είχαν ήδη φτιάξει τις κλίκες τους. Ήμουν χοντρός, οπότε ήμουν εύκολος στόχος. Μου έβγαλαν το παρατσούκλι 'ο χοντρός Καβίλ' που με ακολουθούσε σε όλο το σχολείο». Αυτό δηλώνει ο 185 εκατοστών και εξαιρετικά γυμνασμένος πλέον Χένρι για το πόσο μεγάλο ταξίδι χρειάστηκε να κάνει μέχρι να φορέσει την κάπα του Superman.

Προσθέτοντας πως «Επίσης μεγαλώνοντας υπέφερα από μια ασθένεια που έκανε τα γόνατά μου να πρήζονται. Οπότε δεν μπορούσα να ασκηθώ καθόλου. Αισθανόμουν μόνος και φοβισμένος, οπότε άρχισα να τρώω ανεξέλεγκτα. Επίσης μου έλειπαν οι γονείς μου. Τους έπαιρνα τηλέφωνο τρεις φορές την ημέρα μέχρι που μου το απαγόρεψε η μητέρα μου».

«Ήμουν πολύ χοντρός και όλοι με πείραζαν», αποκαλύπτει ο νέος Superman [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό ήταν και το κλειδί για να αισθανθεί ο Κάβιλ ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνος του. Οπότε έχασε κιλά, μπήκε σε ομάδα και άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική.

Πλέον, κοιτάζοντας πίσω στις μέρες του σχολείου, δηλώνει «Το ότι πήγα σε δημόσιο σχολείο με προετοίμασε για το Χόλιγουντ. Με προετοίμασε για την απόρριψη και όλες εκείνες τις φορές που έχω ακούσει 'Δεν είσαι αρκετά καλός. Προσπάθησε περισσότερο'».

«Ήμουν πολύ χοντρός και όλοι με πείραζαν», αποκαλύπτει ο νέος Superman [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Superman man of steel Ράσελ Κρόου Χένρι Καβίλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ