Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Ιουνίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 10 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Μια ερωτική σχέση ή μια φιλία ενδεχομένως να έχει δυσάρεστη κατάληξη. Η κατάσταση που θα επικρατεί στα οικονομικά σας θα είναι ασταθής, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεωτικών εξόδων που έχετε, αλλά στη πορεία θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να μην επενδύσετε συναισθηματικά αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά σας καλό θα ήταν οι δεσμευμένοι να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή. Στα επαγγελματικά σας, ξεκαθαρίστε με συνεργασίες που σας ταλαιπωρούν, για να μπορέσετε να προχωρήστε χωρίς άγχος.

Ταύρος

Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Δίδυμοι

Αποφύγετε όμως να είστε ισχυρογνώμονες και φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα αυτή την περίοδο. Όσοι είσαστε μόνοι, αποφύγετε να δεχθείτε καταστάσεις του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σας. Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

Καρκίνος

Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Θα βάλλετε προτεραιότητες στη ζωή σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι γνωριμίες που θα κάνετε μέσα από τη δουλειά σας θα είναι αρκετές, γι΄αυτό φροντίσετε να τις αξιοποιήσετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε.

Λέων

Εκεί που θα ταλαιπωρηθείτε θα είναι στο εργασιακό σας περιβάλλον, καθώς τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας μπλοκάρουν τα σχέδια. Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Σε πολύ καλά επίπεδα θα κυμανθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

Παρθένος

Αρκετοί από εσάς, θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Έντονη κοινωνικότητα παρουσιάζετε για εσάς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ή ειδήσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου χρειάζετε να το ρίχνετε και λίγο έξω. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την βελτίωση της εικόνας σας. Σε οικονομικό επίπεδο θα αποφασίσετε να αλλάξετε τακτική για καλύτερα αποτελέσματα.

Ζυγός

Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Η οικογενειακή σας ζωή ή θέματα που αφορούν το σπίτι έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν έντονα. Μην απογοητεύεστε, συνεχίστε την προσπάθεια με υπομονή και επιμονή προκειμένου να βάλετε τις σωστές βάσεις για τον επόμενο χειμώνα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα υπάρξουν αρκετές προυποθέσεις για να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση στο χώρο της εργασίας σας. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε από τώρα σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις ενώ δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα επιδιώξετε να κυνηγήσετε άμεσα καινούργιους στόχους.

Σκορπιός

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αυτή την βδομάδα στα ερωτικά σας. Στα οικονομικά σας θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια και θα πιεστείτε πολύ για να τα βγάλετε πέρα, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματα σας άσκοπα. Φροντίστε στα οικονομικά σας να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Τοξότης

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Εξετάστε αναλυτικά ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν για επενδύσεις και μετά πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας απαιτούν μεγάλη ταχύτητα ξανά. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.

Αιγόκερως

Θέματα οικονομικά που έχουν σχέση με εφορίες, δάνεια, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή τρίτων εξακολουθούν να υπάρχουν και να σας προβληματίζουν. Συνεργάτες αλλά και ο αθέμιτος ανταγωνισμός μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Ανατροπές και αιφνιδιασμοί δεν αποκλείεται να προκύψουν στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος.

Υδροχόος

Η δημιουργικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές διασκεδάζοντας με την οικογένεια ή και τους φίλους. Προσέξτε να μην δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας. Αν θέλετε να πάνε όλα καλά θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να χειριστείτε αλλιώς τα πράγματα, για να βγείτε από το αδιέξοδο που είσαστε. Αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και με γνώμονα τη λογική αναζητήσετε τις σωστές λύσεις.

Ιχθείς

Σημαντικές επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες με φίλους ή με συνεργάτες ευνοούνται ιδιαιτέρα αυτό το διάστημα. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Αποφύγετε όμως να οριστικοποιήσετε ή να υπογράψετε νέες συμφωνίες αυτήν την περίοδο. Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Δεν αποκλείετε να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε.

Πηγή:ΖΩΔΙΑ/" target="_blank"> ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ