Μία γλάστρα «προκάλεσε» επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και Χρυσαυγίτες - iefimerida.gr

Μία γλάστρα «προκάλεσε» επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και Χρυσαυγίτες

Μία γλάστρα «προκάλεσε» επεισόδια ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και Χρυσαυγίτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νόμος της βαρύτητας και η εφαρμογή του σε μία γλάστρα αποτέλεσαν την αφορμή για την οποία ήρθαν στα χέρια οπαδοί της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές στο Αίγιο. Η ειρωνία είναι πως τα επεισόδια προκλήθηκαν όταν κάποιος προσπάθησε με παράδοξο τρόπο να τους διώξει από το χώρο.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ένας 33χρονος ήταν ο υπαίτιος για τα επεισόδια στα Ψηλαλώνια. Ομάδες Χρυσαυγιτών και αντιεξουσιαστών είχαν φραστικές αντεγκλήσεις και φαίνονταν έτοιμοι να αποχωρήσουν, όταν ο 33χρονος πέταξε μία γλάστρα από το μπαλκόνι προκειμένου να τους τρομάξει και να τους διώξει.

Το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο, καθώς ξεκίνησε ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο πλευρών, με πέτρες, καδρόνια, ποτήρια και καρέκλες να εκσφενδονίζονται. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός από τα επεισόδια, ενώ ο 33χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν τα μέλη της ΤΟ Αιγίου της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ