Η Βίκυ, η Αρετή, η Γκούντρουν και η εκρηκτική σχέση των γυναικών της ζωής του Ακη Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Η Βίκυ, η Αρετή, η Γκούντρουν και η εκρηκτική σχέση των γυναικών της ζωής του Ακη Τσοχατζόπουλου

Η Βίκυ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώην σύζυγος, η νυν και η κόρη του βρέθηκαν από την αρχή στο επίκεντρο της υπόθεσης του Ακη Τσοχατζόπουλου. Η σχέση μεταξύ της Γκούντρουν, της Βίκυς και της Αρετής Τσοχατζοπούλου εκρηκτική, κάτι που σκιαγραφείται και στα αιτήματα που έχουν υποβληθεί στη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού. Σε αυτά η σύζυγος του πρώην υπουργού αναφέρει έως και απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας, ενώ η κόρη του έχει επισημάνει τις κακές σχέσεις μαζί της ακόμη και σε υπόμνημά της.

Στο πλαίσιο της πολύκροτης δίκης έχουν έρθει στο προσκήνιο και οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ των τριών γυναικών της ζωής του πρώην υπουργού. Πρωταγωνίστρια του συγκεκριμένου δράματος δηλώνει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου – και όχι Σταμάτη όπως επισημαίνει πως αναγράφει η ταυτότητά της – σε συνέντευξή της στο «Εθνος της Κυριακής».

«Ημουν πάντα ένας κόκκος που ήθελαν να με συντρίψουν, διότι πίστευαν ότι εθίγοντο τα συμφέροντά τους από τη δική μου ύπαρξη», αναφέρει στη συνέντευξή της η Βίκυ Τσοχατζοπούλου. Μάλιστα σε αίτημά της προς τη διοίκηση των φυλακών είχε καταγγείλει πως: «Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μου, απειλείται αδοκήτως η σωματική μου ακεραιότητα και ενδεχομένως η ζωή μου εκ της επαπειλούμενης δράσης προσώπων, τα στοιχεία των οποίων ενδεχομένως θα έχουν καταστεί γνωστά στην υπηρεσία. Γι΄ αυτόν τον λόγο συντρέχει νόμιμη περίπτωση, ώστε να μην υποστώ πρόσθετες ταλαιπωρίες, πέραν αυτής της στέρησης της ελευθερίας μου».

Παράλληλα, η ίδια θυμάται ακόμη πως λίγους μήνες έπειτα από τη γνωριμία της με τον κ. Τσοχατζόπουλο δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι της και στο γραφείο της στη ΔΕΗ με αιχμές και υπονοούμενα. Και δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι οι στενοί συγγενείς της πρώτης οικογένειας του πρώην υπουργού του είχαν διαμηνύσει να μην την παντρευτεί και να μην αποκτήσει μαζί της παιδιά.

«Αργησα να αποκτήσω την ιδιότητα της συζύγου και κυρίως της μητέρας –χάνοντας πολύτιμο παραγωγικό χρόνο- διότι του είχαν διαμηνύσει ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΓΑΜΟ. Ηταν εντολή των στενών συγγενών της πρώτης του οικογένειας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ίδια στη συνέντευξή της, θεωρεί πως βρίσκεται στη φυλακή επειδή είναι Ελληνίδα και δεν γεννήθηκε στο γερμανικό Βορρά, αναφερόμενη προφανώς στην Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου.

«Δεν θα είχα υποστεί ίσως την καταδίωξη που υφίσταμαι, αφού τη δική μου φωνή και την αλήθεια αντικατέστησαν τα ποικίλα συκοφαντικά δημοσιεύματα, προκειμένου να αποδομήσουν την προσωπικότητά μου. Θα είχα αποχωρήσει και εγώ ελεύθερη και χωρίς όρους, όπως συνέβη με τη Γερμανίδα πρώην, που αποχώρησε θριαμβευτικά. Η Γερμανίδα τέως απολάμβανε τα προνόμια της υπουργικής θητείας, καίτοι φέρεται να δηλώνει ότι ήταν σε διάσταση. Ενώ τώρα κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες του χρόνου και σιωπής», επεσήμανε.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου από την άλλη είχε αναλύσει τα όχι και τόσο φιλικά συναισθήματά της προς την τωρινή σύζυγο του πατέρα της στο απολογητικό υπόμνημα που είχε καταθέσει τον Απρίλιο του 2012.

Σε αυτό έκανε λόγο για «θλιβερές οικογενειακές διενέξεις οι οποίες ξεκίνησαν μετά τη σύναψη της εξωσυζυγικής σχέσης του πατέρα μου με τη Βίκυ Σταμάτη και τη διάσπαση της έγγαμης συμβίωσής του με τη μητέρα μου ήδη από το έτος 1996», αλλά υπογράμμιζε πως «Αυτό δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ότι φείδομαι συναισθημάτων έναντι του πατέρα μου, τον οποίο αγαπώ ειλικρινώς και για τον οποίο αγωνιώ. Ωστόσο, οι προσωπικές επιλογές του με έφεραν δυστυχώς αντιμέτωπη με την νέα σύντροφό του και μου αποστέρησαν από πολύ νωρίς την καθημερινή επαφή μαζί του».

Παράλληλα, η κόρη του πρώην υπουργού ανέφερε πως συνειδητά απουσίασε από το γάμο του με την Βίκυ Σταμάτη, δεν προσκλήθηκε στη βάπτιση του γιου του ζευγαριού, ενώ «ο πατέρας μου μας επισκέφθηκε δύο χρόνια αργότερα με αφορμή τα γενέθλια του γιου μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ