Σαράποβα εναντίον Σερένα: Η μεγάλη μάχη για τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός - iefimerida.gr

Σαράποβα εναντίον Σερένα: Η μεγάλη μάχη για τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός

Σαράποβα εναντίον Σερένα: Η μεγάλη μάχη για τον τίτλο στο Ρολάν Γκαρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη μάχη για τον τίτλο θα δώσουν σε λίγες ώρες η Μαρία Σαράποβα και η Σερένα Γουίλιαμς στο Ρολάν Γκαρός του Παρισιού. Θα καταφέρει η 26χρονη Ρωσίδα να σταματήσει την αήττητη Γουίλιαμς;

Η Μαρία Σαράποβα είναι η περυσινή νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, ωστόσο έχι ήδη γνωρίσει και έχει γνωρίσει 12 σερί ήττες από την 31χρονη αντίπαλό της.

Μετά την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό η Σαράποβα, φανερά αγχωμένη δήλωσε: «Πρέπει να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και ελπίζω αυτή τη φορά να πιάσει».

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι κάτοχος 15 Grand Slam τίτλων, μετράει 30 σερί νίκες και κερδίζει κάθε αντίπαλο χωρίς δυσκολία. Στη φετινή διοργάνωση έχει κάνει 28 μπρέικ σε 6 εγώνες και έχει σημειώσει 178 winners.

Το Ρολάν Γκαρός ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη της διοργάνωση, αλλά είναι έτοιμη για όλα, αναγνωρίζοντας ότι η Σαράποβα θα είναι σίγουρα μία υπολογίσιμη αντίπαλος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σήμερα στις 4μμ από την ΕΤ1 και το Eurosport

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ