Η Ελλάδα τέταρτος φθηνότερος προορισμός στην Ευρώπη - Ποια η μέση τιμή διανυκτέρευσης - iefimerida.gr

Η Ελλάδα τέταρτος φθηνότερος προορισμός στην Ευρώπη - Ποια η μέση τιμή διανυκτέρευσης

Η Ελλάδα τεταρτος φθηνότερος προορισμός στην Ευρώπη - Ποια η μέση τιμή διανυκτέρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ο τέταρτος φθηνότερος προορισμός στην Ευρώπη και ο φθηνότερος του Νότου για τον Ιούνιο, με βάση τις ξενοδοχειακές τιμές, αναδεικνύεται η Ελλάδα, σύμφωνα με γνωστό ταξιδιωτικό ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα Trivago, η μεγαλύτερη στον κόσμο στον τομέα της -τη σύγκριση τιμών σε καταλύματα- κατέταξε την Ελλάδα στην τέταρτη θέση συγκρίνοντας τις ξενοδοχειακές τιμές σε 50 πόλεις και 24 χώρες της Ευρώπης.

Η μέση online ξενοδοχειακή τιμή ανά διανυκτέρευση σε ένα δίκλινο δωμάτιο στην Ελλάδα τον Ιούνιο προσεγγίζει τα 93 ευρώ, σημειώνοντας πτώση 8% σε σχέση με τον ίδιο μήνα το 2012.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ουγγαρία με μέση τιμή διανυκτέρευσης τα 81 ευρώ, η Ρουμανία με 63 και η Βουλγαρία με 57 ευρώ.

Παράλληλα, η χώρα μας αναδεικνύεται και ο φθηνότερος προσδιορισμός της Νότιας Ευρώπης. Η τιμή της μέσης διανυκτέρευσης στην Ισπανία και στην Πορτογαλία αγγίζει τα 102 ευρώ, στην Κύπρο τα 113 και στην Ιταλία τα 139.

Τέλος, η Ελλάδα είναι φθηνότερη και σε σχέση με την Τουρκία όπου η τιμή διαμορφώθηκε στα 137 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ