Επίθεση Ρεν σε ΔΝΤ: Ο Στρος Καν και η Λαγκάρντ δεν ζήτησαν μείωση του χρέους- Γιατί κατηγορούν εμάς; - iefimerida.gr

Επίθεση Ρεν σε ΔΝΤ: Ο Στρος Καν και η Λαγκάρντ δεν ζήτησαν μείωση του χρέους- Γιατί κατηγορούν εμάς;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση έκανε ο Ολι Ρεν για τα όσα γράφει το ΔΝΤ στην έκθεση του για την Ελλάδα και την παραδοχή του «λάθους» που έγινε στο πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει το Ταμείο να «νίπτει τας χείρας του» για και να κατηγορεί την Ευρώπη.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο Ολι Ρεν ανέφερε πως δεν ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ Στρος Καν, δεν είχε ζητήσει νωρίτερα την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως και η Κριστίν Λαγκάρντ διαφώνησε λέγοντας πως κάτι τέτοιο «δεν είναι στην ατζέντα και πως η Αθήνα πρέπει να επικεντρωθεί στην εφαρμογή του προγράμματος».

Κλείνοντας, ο κ. Ρεν συμπλήρωσε πως «δεν είναι σωστό και δίκαιο που προσπαθεί το ΔΝΤ να νίψει τας χείρας του και να πετάξει τα βρώμικα νερά στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ