«Ο Μάικλ Τζάκσον δεν είναι πατέρας σου»-Η απειλή που προκάλεσε την απόπειρα αυτοκτονίας - iefimerida.gr

«Ο Μάικλ Τζάκσον δεν είναι πατέρας σου»-Η απειλή που προκάλεσε την απόπειρα αυτοκτονίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον πραγματικό λόγο που η 15χρονη Πάρις Τζάκσον αποφάσισε να κόψει τις φλέβες της.

Οι αδιάψευστες αποδείξεις που φέρεται να έχουν οι δικηγόροι της εταιρίας AEG (σ.σ. με την οποία η οικογένεια Τζάκσον είναι στα δικαστήρια) ότι ο Μάικλ Τζάκσον δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της, είναι ο πραγματικός λόγος που οδήγησε την 15χρονη στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που επιμένει ότι μια τέτοια δημόσια αποκάλυψη προφανώς και είναι ικανή να καταστρέψει τον ευαίσθητο ψυχισμό της.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Πάρις αναρρώνει στο νοσοκομείο West Hills hospital στο Los Angeles. Έχοντας σύσσωμη στο πλευρό της την οικογένεια Τζάκσον.

Συμπεριλαμβανομένου της γιαγιάς της, Κάθριν Τζάκσον, που πληρώνεται 50.000 δολάρια το μήνα για να προσέχει τα παιδιά και η οποία μισεί θανάσιμα το γεγονός ότι η Πάρις έχει αναπτύξει και πάλι σχέσεις με την βιολογική της μητέρα, την πρώην νοσοκόμα Ντέμπι Ρόου που πληρώθηκε 9,5 εκ. δολάρια για να φέρει στον κόσμο τα δυο παιδιά του βασιλιά της ποπ.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η μάχη της κηδεμονίας για την Πάρις Τζάκσον μεταξύ των δυο γυναικών θα ανάψει προσεχώς και πάλι. Ειδικά από την στιγμή που η 15χρονη φαίνεται να προτιμά να περνά χρόνο στην φάρμα με τα ζώα της μάνας της παρά στην έπαυλη των Τζάκσον.

Εκεί δηλαδή που κανείς δεν μπαίνει χωρίς άδεια, όλοι την κριτικάρουν και όπου και να πάει έχει μαζί σωματοφύλακες. Ακόμη και στο κομμωτήριο, με τους παρατρεχάμενους να μαζεύουν τις τρίχες της από το πάτωμα προκειμένου να μην βρεθεί κάποιος να κάνει DNA test και να λύσει μια για πάντα το θέμα του αν είναι ή όχι κόρη του Τζάκσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ