Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Ιουνίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 7 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Διανύετε μια περίοδο έντονου άγχους και προβληματισμού γύρω από την επαγγελματική σας ζωή. Η επαγγελματική σας ζωή σας έχει απορροφήσει πολύ από τον χρόνο σας τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει λίγο την οικογένεια. Οι δεσμευμένοι μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό πρόβλημα να σας αναστατώσει. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα συνεργασιών και να μεθοδεύσετε σωστά τις κινήσεις σας.

Ταύρος

Αφήστε να περάσει η μπόρα και κερδίστε χρόνο για να σκεφτείτε με ήρεμο μυαλό τις επόμενες σας κινήσεις. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα ξεκαθαρίσετε με συνεργασίες που σας προκαλούν εμπόδια και δυσκολίες.

Δίδυμοι

Καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, για το χειρισμό των χρημάτων σας, επειδή παρασύρεστε εύκολα και πρέπει να κόψετε τα περιττά έξοδα, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη οικονομική κατάσταση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Στα οικονομικά, έρχεται σιγά – σιγά η αναγέννηση και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, αφού οι πηγές των εισοδημάτων σας, θα αυξηθούν δίνοντας σας σιγουριά αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα.

Καρκίνος

Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε, ιδιαίτερα στο εργασιακό σας χώρο. Όσοι από εσάς είχατε κάποια παραβλήματα με τον σύντροφό σας θα μπορείτε τώρα να τα διορθώσετε και να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Λέων

Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας στον επαγγελματικό σας τομέα λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει. Μέσα από συζητήσεις και επαφές αναπτερώθηκε το ηθικό σας και επεξεργαστήκατε νέους στόχους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Στην εργασία σας θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες, όπου αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα μπορέσετε να επεκταθείτε καλύτερα και να εκπληρώσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν από το παρελθόν, παρά να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια σχέδια σας. Οι εξελίξεις αναμένονται θεαματικές ειδικά αν ασχολείστε με πνευματικές εργασίες. Πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ιδιαίτερα εάν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό τομέα γίνεστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί.

Ζυγός

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Οι πιέσεις των προηγούμενων ετών εξαλείφθηκαν και επανηλθε η αισιοδοξία στην ζωή σας. Οι ελεύθεροι απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή. Οργανώστε μια κοντινή απόδραση και ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σκορπιός

Οι δεσμευμένοι που για οποιονδήποτε λόγο έχουν ή επιδιώκουν παράνομες σχέσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα οργανωθείτε καλύτερα και θα μπείτε σε πρόγραμμα περιορισμού των εξόδων σας, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να διώξετε οφειλές και χρέη του παρελθόντος. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για μερικά ζητήματα που σας απασχολούν καιρό.

Τοξότης

Εμπόδια καθυστερήσεις και άγχος δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε την αυτοκριτική σας επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και την συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πλησιάσετε περισσότερο, ένα πρόσωπο που από καιρό σας ενδιαφέρει και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Προωθείστε τις υποθέσεις σας αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Οι δύσκολες αστρολογικές τάσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Στα οικονομικά σας φροντίστε να κλείσετε ή να μειώσετε τα χρέη σας και μην ανοιχτείτε περισσότερο.

Υδροχόος

Ακούστε τι έχουν να σας πουν και σίγουρα κάποιες συμβουλές τους θα σας φανούν χρήσιμες, για να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μέσα σε όλα αυτά προστίθενται ανατροπές, προβληματισμοί ή δυσάρεστες εκπλήξεις και στην συναισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλήμματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο. Προσπαθήστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντα τους και τους εμπιστεύεστε.

Ιχθείς

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα αλλάξετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητα σας. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Όσοι είστε παντρεμένοι θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και θα ταλαιπωρηθείτε μέχρι να τα διευθετήσετε. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ