Νέο μπλόκο των ναυτεργατών -Εμπόδισαν τον απόπλου πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας - iefimerida.gr

Νέο μπλόκο των ναυτεργατών -Εμπόδισαν τον απόπλου πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας

Νέο μπλόκο των ναυτεργατών -Εμπόδισαν τον απόπλου πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η ένταση ανάμεσα σε ναυτεργάτες και πλοιοκτήτριες εταιρείες με τους πρώτες να κάνουν μπλόκα στα πλοία και να μην επιτρέπουν τον απόπλου τους διεκδικώντας με αυτό τον τρόπο τα δεδουλευμένα τους. Ετσι μετά την ένταση στο λιμάνι του Πειραιά και το μπλόκο στα δελφίνια που είχαν προορισμό τον Αργοσαρωνικό η ένταση μεταφέρθηκε μέλη στο λιμάνι της Ραφήνας όπου μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού δεν επέτρεψαν στο πλοίο «Πηνελόπη» να αποπλεύσει.

Οι ειπβάτες του συγκεκριμένου πλοίου το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 7.30 για Ανδρο, Τήνο και Μύκονο θα ταξιδέψουν με το πλοίο Σουπερ Φέρυ με καθυστέρηση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πλήρωμα του «Πηνελόπη» ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε επίσχεση εργασίας. Από το Λιμεναρχείο δόθηκε άδεια για να εκτελέσει δρομολόγιο ωστόσο οι ναυτικοί ανέφεραν πως προχωρούν σε νέα επίσχεση εργασίας.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα μέλη της ΠΕΝΕΝ θα κατευθυνθούν στο Λαύριο για να προχωρήσουν σε ανάλογες παρεμβάσεις στα πλοία «Ακου Μαρία» και «Ταξιάρχης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ