Εκοψε τις φλέβες της η κόρη του Μάικλ Τζάκσον - Για όλα φταίει ένα αγόρι και ο Μέριλιν Μάνσον - iefimerida.gr

Εκοψε τις φλέβες της η κόρη του Μάικλ Τζάκσον - Για όλα φταίει ένα αγόρι και ο Μέριλιν Μάνσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η θλίψη για το θάνατο του πατέρα της, τα νεύρα επειδή της απαγόρεψαν να πάει σε μια συναυλία του Μέριλιν και, φυσικά, ένα αγόρι είναι τα πιθανά αίτια για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η 15χρονη Πάρις Τζάκσον.

Σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες βρίσκεται η Πάρις Τζάκσον (με όλη την οικογένεια Τζάκσον στο πλευρό της) καθώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας υπερβολική δόση ναρκωτικών και κόβοντας τις φλέβες της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, η 15χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας αρκετά κοψίματα στους καρπούς της. Πάντως η ζωή της αυτή τη στιγμή δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αυτά είναι τα μόνα πράγματα που έχουν επιβεβαιωθεί ως τώρα σχετικά με το συμβάν. Με τους πάντες να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα πραγματικά αίτια της πράξης της.

Φτάνοντας στο σημείο να σημειολογούν πάνω στο γιατί πόσταρε, λίγες ώρες πριν από την απόπειρα, στο twitter στίχους από το «Yesterday» των Beatles. «Yesterday, all my troubles seemed so far away now it looks as though they're here to stay».

H μόνη που μοιάζει πραγματικά να γνωρίζει την αλήθεια είναι η 54χρονη βιολογική της μητέρα και πρώην νοσοκόμα του Μάικλ Τζάκσον, Ντέμπι Ρόου, με την οποία η Πάρις τον τελευταίο καιρό περνάει αρκετό χρόνο μαζί στη φάρμα με ζώα στην οποία εκείνη ζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της Πάρις, η έφηβη συνεχίζει να πάσχει από κατάθλιψη λόγω του θανάτου του πατέρα της και έχει άγχος για τις επερχόμενες εξετάσεις στο σχολείο της και την κατάθεση που έχει να δώσει στο δικαστήριο σχετικά με τις τελευταίες ώρες του Μάικλ.

Ενώ μέσα σε όλα αυτά υπέστη πρόσφατα και μια ερωτική απογοήτευση από μια σχέση που τελείωσε, γράφοντας σχετικά «Στην υγειά των εφηβικών ρομάντζων και στο να μην ξέρεις ποτέ γιατί πονάνε σαν τον διάολο».

Το συγκεκριμένο «κοκτέιλ» συναισθημάτων είναι μάλιστα που την οδήγησε σε μια έκρηξη θυμού όταν οι κηδεμόνες της, της είπαν ότι δεν μπορεί να πάει στη συναυλία του Μέριλιν Μάνσον όταν την επόμενη μέρα είχε σχολείο.

Τέλος, σύμφωνα με το US Weekly, η Πάρις πάσχει και από διαταραχές στον ύπνο που την αναγκάζουν να μένει ξύπνια όλη τη νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ