Τι έδειξαν οι εξετάσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή Ανδρέα Κιλιγκαρίδη - iefimerida.gr

Τι έδειξαν οι εξετάσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή Ανδρέα Κιλιγκαρίδη

Σε κρίσιμη κατάσταση ο παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης - Τι έδειξαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Ελληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής του Κανόε Καγιάκ Ανδρέας Κιλιγκαρίδης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Πολωνίας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι γιατροί διέγνωσαν οξεία λευχαιμία.

Τον 37χρονο πρωταθλητή, ο οποίος βρισκόταν στην Πολωνία για να συμμετάσχει σε αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, βρήκε την Τετάρτη λιπόθυμο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο προπονητής του. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Μπίτκος και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αιμάτωμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όμως, που επικαλείται το Newsit, βάσει και των πρώτων αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες τον υπέβαλαν οι γιατροί, ο 37χρονος διεγνώσθει με λευχαιμία, σύμπτωμα της οποίας είναι και η αδιαθεσία που ένιωσε.

Ηδη για την Πολωνία αναχώρησε η σύζυγός του ενώ σε συναγερμό βρίσκεται η ομοσπονδία του Κανόε Καγιάκ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Αντώνη Νικολόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ