Απρόσμενο τετ-α-τετ Βενιζέλου-Κολλάτου στη Βουλή - iefimerida.gr

Απρόσμενο τετ-α-τετ Βενιζέλου-Κολλάτου στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα αναπάντεχο τετ- α-τετ είχε πριν από λίγη ώρα στην Βουλή ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Μπροστά του στην είσοδο των Υπουργικών εμφανίστηκε ο γνωστός σκηνοθέτης Κολλάτος, ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών του κινήματος των Αγανακτισμένων. Από το πρωί, ο κ. Βενιζέλος μέσω Twitter, είχε καλέσει τους Αγανακτισμένους σε συνάντηση στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα «σοβαρά». Ο κ. Κολλάτος είπε στον κ. Βενιζέλο ότι θέλουν να συζητήσουν και ο Αντιπρόεδρος του απάντησε ότι μετά την Κυριακή που θα γίνει το επόμενο eurogroup είναι ανοιχτός σε διάλογο με τους «Αγανακτισμένους».

Πάντως, πριν από λίγη ώρα στο twitter του κ.Βενιζέλου εμφανίστηκε η εξής ανάρτηση: «Από πού αντλούν κάποιοι το δικαίωμα να μιλούν στο όνομα πολιτών που δεν θέλουν να τους εκπροσωπεί κανείς;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ