Τουρκία: Τους συνέλαβαν γιατί είναι χρήστες του Twitter - 24 ύποπτοι στο τμήμα για υποκίνηση ταραχών [εικόνα] - iefimerida.gr

Τουρκία: Τους συνέλαβαν γιατί είναι χρήστες του Twitter - 24 ύποπτοι στο τμήμα για υποκίνηση ταραχών [εικόνα]

toyrkia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «υποκίνηση ταραχών και διεξαγωγή προπαγάνδας μέσω του Twitter» κατηγορούνται 24 Τούρκοι, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατήθηκαν χθες βράδυ στο αστυνομικό τμήμα στην πόλη Σμύρνη της Τουρκίας. Η αστυνομία ψάχνει άλλους 14.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Αλί Ενγκίν, μαζί με συγγενείς των κρατουμένων, επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα για να συμπαρασταθεί στους κρατούμενους.

«Οι άνθρωποι αυτοί υποστηρίζουν το κίνημα για μια δίκαιη και ελεύθερη χώρα.Εάν αυτό είναι ένα έγκλημα, τότε είμαστε εγκληματίες», δήλωσε ο Ενγκίν.

Συγγενείς των 24 που συνελήφθησαν, υποστήριξαν πως οι κρατούντες δεν έχουν καν λογαριασμό στο Twitter ή στο Facebook.

Τουρκία: Τους συνέλαβαν γιατί είναι χρήστες του Twitter - 24 ύποπτοι στο τμήμα για υποκίνηση ταραχών [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ