Nissan New Micra: Μεγάλη ανανέωση με εντελώς νέα μάσκα - iefimerida.gr

Nissan New Micra: Μεγάλη ανανέωση με εντελώς νέα μάσκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To επιτυχημένο ιαπωνικό υπερ-μίνι θα λέγεται από εδώ και στο εξής Nissan New Micra, μιας και οι αλλαγές που έγιναν στα πλαίσια της προγραμματισμένης ανανέωσής του είναι σημαντικές και σε σημαντικό βαθμό δικαιολογούν το πρόθεμα New.

Νew Micra λοιπόν με ένα εντελώς καινούργιο εμπρός μέρος, μιας και εκτός από τη μάσκα που του εξασφαλίζει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και προσωπικότητα έχουν αλλάξει ουσιαστικά τα πάντα. Από το καπό και τα φτερά μέχρι τους προβολείς και τον προφυλακτήρα. Ο προφυλακτήρας είναι καινούργιος και πίσω, μαζί με τα φωτιστικά που πλέον είναι LED.

Στο εσωτερικό οι σχεδιαστές ασχολήθηκαν περισσότερο με την κεντρική κονσόλα που έχει ανανεωθεί, ως είθισται υπάρχουν καινούργιες επενδύσεις καθώς και ένα νέο σύστημα infotainment, με το οποίο μπορεί να εξοπλιστεί το μικρό Nissan.

Κάτω από το καινούργιο όπως είπαμε καπό διατηρήθηκε ο εξαιρετικός τρικύλινδρος βενζίνης των 1.200 κυβικών και των 80 ίππων, ο οποίος καθιστά και το Nissan New Micra εξαιρετικό από πλευράς οικονομίας καυσίμου.

Nissan New Micra: Μεγάλη ανανέωση με εντελώς νέα μάσκα | iefimerida.gr 0
Nissan New Micra: Μεγάλη ανανέωση με εντελώς νέα μάσκα | iefimerida.gr 1
Nissan New Micra: Μεγάλη ανανέωση με εντελώς νέα μάσκα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ