50 εκατ. δολάρια για συνέδρια εφοριακών - Σκάνδαλο στις ΗΠΑ - iefimerida.gr

50 εκατ. δολάρια για συνέδρια εφοριακών - Σκάνδαλο στις ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέδρια χλιδής για τους υπαλλήλους της φορολογικής υπηρεσίας των ΗΠΑ. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μέσα σε μία διετία σπαταλήθηκαν 50.000.000 δολάρια για την διεξαγωγή συνεδρίων.

Το σκάνδαλο στις ΗΠΑ είναι σοβαρό και πλήττει βεβαίως, το κύρος της φορολογικής υπηρεσίας. Ο νέος επικεφαλής της υπηρεσίας Ντάννυ Γουέρφελ, χαρακτήρισε τις δαπάνες «ατυχή κατάλοιπα κάποιων άλλων εποχών» και πρόσθεσε ότι πλέον οι δαπάνες αυτές έχουν περιοριστεί δραστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Φωνής της Αμερικής» ο κ. Γουέρφελ έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον διαφόρων αρμόδιων επιτροπών του αμερικανικού Κογκρέσου που διερευνούν τις δραστηριότητες της φορολογικής υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένης και της στοχοποίησης από μέρους της συντηρητικών οργανώσεων που είχαν αντιταχθεί στην φορολογική πολιτική του Προέδρου Ομπάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ