Τα ζώδια της Τρίτης 4 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 4 Ιουνίου

ζώδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Επανεξετάστε τα δεδομένα και δείξτε προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις αρκεί να το θέλετε. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις.

Ταύρος

Αρκετοί από εσάς, θα επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας, λειτουργήστε περισσότερο με γνώμονα τη λογική και σύντομα θα δείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησυχαστικά για σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Δίδυμοι

Χειριστείτε με διπλωματία κάποιες καταστάσεις. Χρειάζεται να δείξετε μεγάλη προσοχή σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Χρειάζεται όμως, να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στις καινούργιες γνωριμίες, γιατί δεν γνωρίζετε τις πραγματικές τους προθέσεις και δεν πρέπει να στηριχτείτε στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν. Χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να επεκταθείτε στο χώρος σας. Ωστόσο όσοι έχετε μια μόνιμη μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Καρκίνος

Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Προτάσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αυτήν την εποχή θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Στην ερωτική σας ζωή, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί στο περίγυρο σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις σας, αφού θα είστε επιρρεπείς στις προκλήσεις της εβδομάδας.

Λέων

Στον εργασιακό σας χώρο να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας. Σχεδιάστε ένα ταξίδι σε ένα ήσυχο μέρος μαζί το σύντροφο σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα αισθανθείτε δικαιωμένοι. Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας, χωρίς να γίνετε εμπαθείς.

Παρθένος

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και υποστείτε τελικά τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο.... Στα οικονομικά σας θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με παρελθοντολογικές σας οφειλές και να ισορροπήσετε τα πράγματα. Υπάρχει πιθανότητα να κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας, για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Επειδή εσείς εκφράζεστε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, δε σημαίνει ότι και οι άλλοι θα πρέπει να αποδέχονται τη συμπεριφορά σας. Θα παρουσιαστούν σοβαρά προβλήματα που θα κλονίσουν κάποιες από τις συνεργασίες σας γι΄ αυτό θα πρέπει να είσαστε σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, αντιθέτως κρατήστε μια ουδέτερη στάση μέχρι να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίστε με επιτυχία. Οι μετακινήσεις οι συζητήσεις και ενδεχομένως τα ταξίδια που σας επιφυλάσσει αυτό το διάστημα είναι πολλά.

Σκορπιός

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες προοπτικές διαφαινονται στον επαγγελματικό τομέα αλλά κινηθείτε με μελετημένα και σταθερά βήματα. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας είναι αυτά που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αυτήν την εποχή. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σας θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείτε να τις χειριστείτε.

Τοξότης

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιαστικές κινήσεις από τον ενθουσιασμό που θα έχετε. Στον αισθηματικό τομέα όσοι από εσάς έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα μπορέσετε τώρα να τα βρείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο μηδενίζοντας τις αποστάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσετε εκκρεμότητες με περιουσιακά ή κληρονομικά σας θέματα. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Το συναδελφικό πνεύμα και ο αλτρουισμός σας θα είναι κάπως ενισχυμένα.

Αιγόκερως

Να είσαστε πιο πειθαρχημένοι και πιο συγκροτημένοι, γιατί θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και δεν θα πρέπει να λυγίσετε αντιθέτως να κινηθείτε δυναμικά για να τις ξεπεράσετε. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές ενώ όσοι έχετε προβλήματα με το ταίρι σας τώρα μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται τα καλυτέρα για όσους θέλουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, να κάνουν έναν απόγονο ή να επισημοποιήσουν μια σχέση. Τολμήστε ανοίγματα που έχετε ήδη υπολογισμένα με κάθε λεπτομέρεια. Φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση προκειμένου να αποφύγετε την υπερκόπωση.

Υδροχόος

Αν και από την φύση σας φαίνεται πως είστε αρκετά ψύχραιμοι ή μάλλον ιδιαίτερα προσεκτικοί, εδώ θα χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να αποφύγετε την ένταση που θα δημιουργηθεί σε θέματα σχέσεων με τους άλλους. Θυμηθείτε όμως ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Με την αισιοδοξία σας βγαίνετε νικητές Η διάθεσή σας δεν θα είναι και αρκετά καλή και ίσως αυτό να οφείλετε στην κάμψη της δουλειάς σας. Προσέξτε καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει περίπτωση να μην πάει τόσο καλά όσο θα επιθυμούσατε. Σε όσους από εσάς τα όποια σχέδιά σας καθυστερούν μην το βάζετε κάτω.

Ιχθείς

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Οι νέες σχέσεις δεν υπόσχονται πολλά και θα πρέπει να είστε συγκροτημένοι. Όσοι έχετε κάποια προβλήματα με τον ερωτικό σύντροφο αυτή είναι μια καλή περίοδο για να γλυκάνετε και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Στον εργασιακό σας τομέα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στην κρίση σας και εξετάστε τις προτάσεις που θα προκύψουν αναλυτικά για αν αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος και προπαντός μην είστε ανυπόμονοι και κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.

ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ