Ταξιδιωτικές οδηγίες σε... στυλ Βούλτεψη από τον Πέτρο Τατσόπουλο - iefimerida.gr

Ταξιδιωτικές οδηγίες σε... στυλ Βούλτεψη από τον Πέτρο Τατσόπουλο

Ταξιδιωτικές οδηγίες σε... στυλ Βούλτεψη από τον Πέτρο Τατσόπουλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο θέμα που δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί με τη Σοφία Βούλτεψη αναφέρθηκε με σχόλιό του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκε να δώσει την τσάντα της προκειμένου να περάσει από έλεγχο από το ειδικό μηχάνημα που υπάρχει στην είσοδο της Βουλής.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook ταξιδιωτικές... οδηγίες σε στυλ Σοφίας Βούλτεψη.

«Υποθέστε πως ταξιδεύετε με το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη. Περνάτε από τον έλεγχο αποσκευών. Ο υπάλληλος σας παρακαλεί να ανοίξετε την αποσκευή σας. Εσείς ρωτάτε: "Γιατί να την ανοίξω;". Αμήχανος ο υπάλληλος σας άπαντα: "Διότι ισχύουν κάποια μέτρα ασφάλειας". Εσείς του απαντάτε "Να ξε-ισχύσουν" και προχωράτε αγέρωχα. Κανένας δεν τολμάει να σας σταματήσει. Εάν παρ' ελπίδα κάποιος θρασύς τολμήσει το αδιανόητο - να σας σταματήσει - μπορείτε κάλλιστα να του απαντήσετε ότι ακολουθήσατε πιστά το παράδειγμα της κυρίας Βούλτεψη στην είσοδο της Βουλής. Καλό σας ταξίδι», ήταν η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταξιδιωτικές οδηγίες σε... στυλ Βούλτεψη από τον Πέτρο Τατσόπουλο  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ