Τα παιδιά του ΑΟ Γιάννινα δικαίως υποψήφια για το γκολ της χρονιάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα παιδιά του ΑΟ Γιάννινα δικαίως υποψήφια για το γκολ της χρονιάς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κοινό έχει ο Λιονέλ Μέσι, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι κι άλλοι αστέρες του ποδοσφαίρου με την παιδική ομάδα του ΑΟ Γιάννενα; Είναι όλοι υποψήφιοι για το καλύτερο γκολ της χρονιάς σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian.

Αναμενόμενη η μεγάλη τιμή για τα πιτσιρίκια του από την Ηπειρο, αφού από τη μέρα που το βίντεο του γκολ τους κόντρα στον Ατρόμητο ανέβηκε στο διαδίκτυο και το εντόπισαν οι άνθρωποι του Guardian, η προβολή που συγκέντρωσαν ήταν τεράστια. Η ίδια η βρετανική υψηλού κύρους εφημερίδα, άλλωστε, θεωρούσε δεδομένο πως το ελληνικό γκολ θα είναι υποψήφιο για τα κορυφαία από τη μέρα που ανέβασε το βίντεο στην ιστοσελίδα της.

Θυμηθείτε το εκπληκτικό γκολ του ΑΟ Γιάννινα και δείτε την απόδειξη πως η επιτυχία του δεν ήταν τυχαία, αφού λίγο καιρό μετά σημείωσαν ένα ακόμα καλύτερο γκολ. Με ψαλιδάκι μάλιστα.

Επίσης, δείτε και τα υπόλοιπα γκολ που είναι υποψήφια στον Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ