Επέστρεψε και επίσημα στην Τσέλσι ο Μουρίνιο - iefimerida.gr

Επέστρεψε και επίσημα στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν έξι χρόνια από την απομάκρυνσή του από το Στάμφορντ Μπριτζ. Διάστημα αρκετά μεγάλο, αλλά όχι ικανό για να αλλάξουν τα δεδομένα στην Τσέλσι. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς εξακολουθεί να ξοδεύει σαν τρελός και ο κόσμος να πίνει νερό στο όνομα του Special One. Γι αυτό κι ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστρεψε κι επίσημα στην ομάδα που αγαπά και αγαπιέται.

Αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος μετέβη στο Λονδίνο, όπου υπέγραψες το νέο τετραετές συμβόλαιό του με τους Μπλε που ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που υποδέχομαι τον Ζοσέ πίσω στην Τσέλσι», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκούρλεϊ και συνέχισε: «Η συνεχής επιτυχημένη πορεία και φιλοδοξία του τον έκανε τον ιδανικό για τη συγκεκριμένη θέση. Στόχος μας είναι ο σύλλογος να κάνει βήματα μπροστά και να πετύχει όσο περισσότερα πράγματα γίνεται στο μέλλον. Ο Ζοσέ αποτέλεσε για μας την πρώτη μας επιλογή καθώς θεωρούμε πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση».

Ο Μουρίνιο στο προηγούμενο πέρασμά του από το Λονδίνο, είχε καθίσει τρία χρόνια στον πάγκο της Τσέλσι. Από το 2004 ως το 2007 και είχε πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και δύο Λιγκ Καπ. Τώρα γυρίζει για να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε ούτε στην Τσέλσι, ούτε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Την κατάκτηση του Champions League. Ο πρώτος τίτλος που κατέκτησε πριν καν γυρίσει, πάντως, είναι αυτός του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή, αφού για κάθε χρόνο του συμβολαίου του θα λαμβάνει 10 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ