Το αψεγάδιαστο μπλε σώμα της μεταλλαγμένης Τζένιφερ Λόρενς [εικόνες] - iefimerida.gr

Το αψεγάδιαστο μπλε σώμα της μεταλλαγμένης Τζένιφερ Λόρενς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral γίνονται οι εικόνες από τα γυρίσματα του "X-Men: Days of Future Past" στο Μοντρεάλ που δείχνουν την Τζένιφερ Λόρενς ως Mystique. Εντελώς, δηλαδή, τσίτσιδη, πέρα από ένα λεπτό στρώμα μπλε μπογιάς.

«Αυτή την φορά το κουστούμι θα είναι από το λαιμό και κάτω. Οπότε ελπίζω αυτό να μου γλιτώσει χρόνο στο make up και να βοηθήσει να έχω λιγότερες φουσκάλες. Eίμαι, ωστόσο, ενθουσιασμένη να το φοράω ξανά». Αυτό τουίταρε η ταλαντούχα Τζένιφερ Λόρενς σχετικά με τον ρόλο της ως η μεταλλαγμένη Mystique (που μπορεί να παίρνει την μορφή όποιου θέλει) τον οποίο καλείται να επαναλάβει στο "X-Men: Days of Future Past" που κυκλοφορεί μέσα Ιουλίου.

Πάντως η βραβευμένη με Όσκαρ 22χρονη μοιάζει πανέτοιμη να ανταπεξέλθει στις σωματικές απαιτήσεις του ρόλου της. Όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα που την δείχνουν να μπαινοβγαίνει στο τρέιλερ της. Ή να κάνει διάλειμμα για να φάει κάτι.

Αν και, σύμφωνα με πηγές, ο πραγματικός λόγος που η Τζένιφερ είναι τόσο ευδιάθετη είναι ότι έχει αναθερμανθεί το ειδύλλιο της με τον 23χρονο συμπρωταγωνιστή της, Νίκολας Χουλτ, με τον οποίον είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του προηγούμενου X-Men το 2010.

Όσον αφορά το πως είναι να χρειάζεται να περνάει επτά ώρες καθημερινά ξαπλωμένη στο τραπέζι του make up artist, η Τζένιφερ δηλώνει «Το ξέρω ότι όλοι με λυπούνται, αλλά εγώ το διασκεδάζω. Απλά ξαπλώνω στο τραπέζι και αφήνω τους φίλους μου να με ζωγραφίσουν. Ενώ είναι παντελώς γυμνή».

Το αψεγάδιαστο μπλε σώμα της μεταλλαγμένης  Τζένιφερ Λόρενς [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ