Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Ιουνίου

Τα ζώδια της Δευτέρας 3 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να έρθετε σε επαφή με φίλους που σας αγαπούν και μπορούν να σας δώσουν σωστές συμβουλές προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα, μεθοδευμένες κινήσεις και προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα οικονομικά σας θα δυσκολευτείτε να τα φέρετε βόλτα, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε συναντήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε για την προώθηση της δουλειάς σας, στους ανώτερους σας. Να ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες. Σχέδια για το μέλλον θα σας χαροποιήσουν.

Δίδυμοι

Διώξτε το φόβο και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Θα έχετε ένα συνεχή εκνευρισμό, ο οποίος δεν είναι στο χαρακτήρα σας, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πόλος έλξης για πολλούς, το φλερτ θα είναι υπεραρκετό και δεν θα λείψουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες. Προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αν δε θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θέλουν λίγο προσοχή.

Καρκίνος

Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Αρχικά, θα πρέπει να διευθετήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, για να μπορέσετε να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις ανάγκες σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Ενώ δημιουργούνται κάποιες θετικές προοπτικές παράλληλα παρουσιάζονται δυσκολίες και εμπόδια με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να προβληματίζεστε. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα.

Λέων

Λάβετε τα μέτρα σας για τις αλλαγές που θα γίνουν στη δουλειά σας και μην πανικοβληθείτε. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν κάποιες συμφωνίες που έχετε κάνει. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να αλλάξετε τακτική γιατί θα βγάλετε ανασφάλειες και φοβίες που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σας.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα σας γίνουν και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε αξιόλογες προτάσεις.

Ζυγός

Ο αισθηματικός τομέας δεν υπόσχεται πολλά και θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να διατηρηθούν οι ισορροπίες με το ταίρι σας. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να κινείστε με καθαρό μυαλό για να τα βγάλετε πέρα. Στον εργασιακό σας χώρο να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεστε και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να το εκμεταλλευτούν αυτό και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν.

Σκορπιός

Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολύ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην υπερβάλετε προκειμένου να διασφαλίσετε τον προϋπολογισμό σας. Στην εργασία σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επηρεάσετε τους συνεργάτες σας και να κάνετε μια σημαντική συμφωνία.

Τοξότης

Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα γοητευθείτε από καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας. Προς το τέλος της βδομάδας, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να προβληθείτε περισσότερο. Στα οικονομικά σας θα πιεστείτε καθώς τα σχέδια που είχατε για να μειώσετε τα χρέη σας μπλοκάρονται και εσείς καλείστε να βρείτε λύσεις για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές προτάσεις και ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή, που θα έχουν ποιότητα και θα υπόσχονται κάποιο μέλλον. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μόνιμο δεσμό, προσπαθήστε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας και όχι με καβγάδες και τσακωμούς. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες.

Υδροχόος

Εντάσεις αλλά και περίεργα συναισθήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια και να σας προβληματίσουν έντονα. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά στη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Προσοχή μόνον στην υπεραισιοδοξία. Τη μια θα νιώθετε απίστευτη ευφορία και η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη και την άλλη θα κάνετε έντονες σκηνές ζήλιας στο ταίρι σας χωρίς λόγο και αιτία.

Ιχθείς

Από την μια η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη και από την άλλη οι τάσεις για συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι συχνές. Δεν αποκλείεται να πάτε κάποιο ταξιδάκι τις μέρες του Πάσχα με το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Εντάσεις και πιθανές ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο δεν είναι απίθανο να συμβούν. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ