Από την κόλαση στον παράδεισο ο ΠΑΟΚ – Πρώτος στα πλέι οφ με ανατροπή - iefimerida.gr

Από την κόλαση στον παράδεισο ο ΠΑΟΚ – Πρώτος στα πλέι οφ με ανατροπή

Από την κόλαση στον παράδεισο ο ΠΑΟΚ – Πρώτος στα πλέι οφ με ανατροπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία επική ανατροπή πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Ιωαννίνων, όπου επικράτησε με 2-1 του τοπικού ΠΑΣ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο παιχνίδι Ατρόμητος-Αστέρας, πήρε την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με τον Ντε Βινσέντι, έπειτα από χτύπημα πέναλτι, όμως ο «Δικέφαλος» ήθελε τη νίκη και το απέδειξε στη συνέχεια του αγώνα. Αρχικά ισοφάρισε με τον Κατσουράνη στο 70ο λεπτό για να φτάσει στην ολική ανατροπή στο 74', με τον Σίλντεφενλντ.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Ατρομητος έχασε πολλές ευκαιρίες για να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Επειτα από τα αποτελέσματα της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ... 13

Ατρόμητος...11

Αστέρας... 9

ΠΑΣ.. 8

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ