Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ως «χαριστική» την τροπολογία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ως «χαριστική» την τροπολογία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ως «χαριστική» την τροπολογία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «χαριστική και ετεροβαρή» θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ την τροπολογία που αφορά στην τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Με σχετική του ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως θα καταγγείλει στη Βουλή την «απαράδεκτη μεθόδευση πραξικοπηματικής εισαγωγής» της τροπολογίας, συμπληρώνοντας πως θα ζητήσει την απόσυρσή της και την παραπομπή της στην αρμόδια επιτροπή.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εισαγωγή στην Ολομέλεια της Βουλής της τροπολογίας για την τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας, έχει ως εξής:

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ την Δευτέρα (3/6/2013) θα καταγγείλει με γραπτή επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής την απαράδεκτη μεθόδευση πραξικοπηματικής εισαγωγής της χαριστικής και ετεροβαρούς Τροπολογίας των Υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Αμυνας, με αριθμό 535/101/31.5.13, που αφορά στην τροποποίηση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου και των Ναυπηγείων Ελευσίνας και θα ζητήσει την απόσυρσή της και την παραπομπή της στην αρμόδια Επιτροπή ως αυτοτελές σχέδιο νόμου.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ