Τι γράφουν Μέσι και Ντρογκμπά στο twitter για τους Τούρκους διαδηλωτές - iefimerida.gr

Τι γράφουν Μέσι και Ντρογκμπά στο twitter για τους Τούρκους διαδηλωτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρότι η κυβέρνηση στην Τουρκία έχει απαγορεύσει στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ την μετάδοση εικόνας για τα επεισόδια, μέσω twitter δημοσιεύονται συγκλονιστικές εικόνες και μηνύματα.

Την συμπαράστασή τους στους διαδηλωτές εξέφρασε, μέσω twitter, ακόμα και ο Λιονέλ Μέσι, αλλά και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά,όπως και ο Μπρους Ουίλις.

Ο άσσος της Μπαρτσελόνα έγραψε: «Οι οπαδοί της Μπάρτσα είναι μαζί σας. Διεκδίκησε την ελευθερία. Η Μπάρτσα είναι μαζί σας», ενώ σε προηγούμενο tweet είχε γράψει: «Βαρκελώνη ξύπνα και στάσου στο πλευρό της Κωνσταντινούπολης».

Ο Ντρογκμπά, παίκτης της Γαλατασαράι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ λυπηρό και απογοητευτικό. Εύχομαι όλα να επιστρέψουν στους κανονικούς τους ρυθμούς το συντομότερο δυνατό. Η καρδιά μου είναι μαζί σας». Μάλιστα στη σελίδα του ανήρτησε φωτογραφία της πλατείας Ταξίμ με μια καρδιά που σχηματίζουν δύο χέρια.

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν. Ο Τύπος στην Τουρκία δεν λειτουργεί. Ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους; Η Τουρκία υποφέρει», έγραψε από την πλευρά του στο tweet του ο αστέρας του Χόλιγουντ Μπρους Ουίλις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ