Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Θόδωρος Σκυλακάκης - iefimerida.gr

Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Θόδωρος Σκυλακάκης

Νέος πρόεδρος της Δράσης ο Θόδωρος Σκυλακάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την εκλογή προέδρου και νέας διοικούσας επιτροπής ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης.

Πρόεδρος με συντριπτική πλειοψηφία εκλέχθηκε ο Θόδωρος Σκυλακάκης που συγκέντρωσε 70 ψήφους, έναντι 22 της Αντιγόνης Λυμπεράκη και 8 του Αλέξανδρου Φιλιππίδη. Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη, Τάσος Αβραντίνης και Στρατής Μούγερ, ενώ στη θέση της Γενικής Γραμματέως εξελέγη η Μελίνα Δασκαλάκη.

Την ιδιαίτερη ευθύνη που αναλαμβάνει υπογράμμισε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ο Θόδωρος Σκυλακάκης. «Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα εκφράσουμε μια διαφορετική πρόταση προς την ελληνική κοινωνία. Χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. Λιγότερο κομματισμό, χρειαζόμαστε πολίτες, όχι πελάτες. Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα στηρίζει κοινωνικά αυτούς που βρίσκονται σε απόγνωση και όχι τις κάθε είδους συντεχνίες» τόνισε.

Από την πλευρά της η Αντιγόνη Λυμπεράκη σημείωσε ότι «το πολιτικό Κέντρο δεν είναι κέντρο διερχομένων. Μπορεί, όμως, να γίνει αφετηρία εξελίξεων. Η Δράση είναι δύναμη χειραφέτησης και συγκροτεί μέτωπο απέναντι στο κατεστημένο πελατειακό πολιτικό σύστημα. Είναι δύναμη αισιοδοξίας και αξιοπρέπειας. Είναι δύναμη επιστροφής στην πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόεδρος Θόδωρος Σκυλακάκης δράση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ