Οι διαδηλωτές επιστράτευσαν και σφεντόνες - iefimerida.gr

Οι διαδηλωτές επιστράτευσαν και σφεντόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το τόξο που εντοπίστηκε να κρατάει διαδηλωτής πριν μερικούς μήνες, στα σημερινά επεισόδια οι κάμερες εντόπισαν και διαδηλωτές με σφεντόνες στο χέρι.

Εν τω μεταξύ, επεισόδια σημειώθηκαν και το πρωί στις προσυγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αρκετών πολιτών. Ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Γιώργος Χαρίσης.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Β. Κωνσταντίνου στο ύψος του Χίλτον, αλλά και στην Ερατοσθένους στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, όπου αστυνομικοί έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών. Στο σημείο μάλιστα είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα από τα αυτοκίνητα και η χρήση δακρυγόνων δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα για τους οδηγούς. Στα επεισόδια τραυματίστηκαν οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ Γιώργος Χαρίσης που τραυματίστηκε στο κεφάλι. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, από τους οκτώ τραυματίες επτά άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, οι δύο αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και έχουν ήδη αποχωρήσει, οι υπόλοιποι έξι είχαν εκδορές και μικροτραυματισμούς και αντιμετωπίστηκαν από τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Αυτή την ώρα συνεχίζεται ο πετροπόλεμος μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών στο Καλλιμάρμαρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ