Τι είναι οι «δίαιτες των VIP'S» που έκαναν διάσημη την Μαρία Βουτσινά ως Coco Chanel της διατροφής - iefimerida.gr

Τι είναι οι «δίαιτες των VIP'S» που έκαναν διάσημη την Μαρία Βουτσινά ως Coco Chanel της διατροφής

Τι είναι οι «δίαιτες των VIP» που έκαναν διάσημη την Μαρία Βουτσινά ως Coco Chan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκαλούσαν Coco Chanel της διατροφής. Ολό το εγχώριο star system την εμπιστευόταν όταν ήθελε να χάσει κιλά. Την καλούσαν στις περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης όταν το θέμα ήταν η διατροφή. Ο λόγος για τη Μαρία Βουτσινά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Πώς συνέθετε, όμως, τα περίφημα αυτά διαιτολόγια των VIP, που την έκαναν διάσημη;

Μιλώντας το Νοέμβριο του 2010 στον ιστότοπο SigmaLive η Μαρία Βουτσινά είχε αποκαλύψει ορισμένα από τα... μυστικά της, αυτά τα διατροφικά μυστικά που περιελάμβανε στα διαιτολόγια που χορηγούσε και την έκαναν πασίγνωστη.

«Βασίζεται σε εξατοµικευµένα διατροφικά προγράμματα (ανάλογα µε το φύλο, την ηλικία και την οργανική κατάσταση), που απορρέουν από το «πώς» και το «ποιο» είναι το οργανικό σας προφίλ, ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις, η γενικότερη ψυχοδομή του ατόμου που ενδιαφέρεται να χάσει βάρος, και τέλος από το πόσο γρήγορα θέλετε να χάσετε βάρος (λίπος). Κατά συνέπεια, πριν ξεκινήσει κάποιος µε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους, πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθεί σε ένα πλήρες check up. Τέλος, απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη του θεράποντα ιατρού του ενδιαφερόμενου ατόμου. Στη διαιτολογική μονάδα γίνεται επίσης η απαραίτητη εξέταση του δείκτη σωματικής μάζας (Β.Μ.Ι), που µας δίνει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε το ποσοστό του οργανισμού σε λίπος, μυϊκή μάζα και νερό και, το σημαντικότερο, να διερευνήσουμε τις καύσεις και το βασικό μεταβολικό ρυθμό του ατόμου. Η εβδομαδιαία ανελλιπής παρακολούθηση των ατόμων καθώς επίσης και ο σχεδιασμός των διαιτολογίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο από άρτιο επιστημονικό προσωπικό (Απόφοιτοι Πτυχιούχων Διατροφολόγων από τα αναγνωρισμένα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ιδρύματα ΤΕΙ κτλ.). Επίσης υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ατόμων µε ειδικές παθήσεις (σάκχαρο, χοληστερόλη, τριγλυκερίδια), παιδική, εφηβική παχυσαρκία, περίοδος εγκυμοσύνης και λοχείας, µε άριστα εξατοµικευµένα διατροφικά προγράμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά τότε η Μαρία Βουτσινα ερωτώμενη για τις διάιτες VIP.

Η «δίαιτα των VIP» όπως συνήθιζαν να την αποκαλούν έκανε θραύση την τελευταία 15-ετία στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας αλλά και της Κύπρου.«Τα δεκαπέντε τελευταία χρόνια θεωρείται η μέθοδος αδυνατίσματος που βρίσκεται πίσω από τις παντοτινά κομψές σιλουέτες των σταρ και των VIP. Και θεωρείται τόσο επιτυχημένη, γιατί ακριβώς την τελευταία 15ετία έχει κριθεί έμπρακτα από τα άριστα αποτελέσματά της. Την έχουν εφαρμόσει µε τεράστια επιτυχία εκατοντάδες άτομα µε απόλυτη ασφάλεια και βελτίωση τόσο στην υγεία τους όσο και στο μεταβολισμό τους, αποτελεσματικά και με μόνιμα αποτελέσματα, ενεργοποιώντας παράλληλα τις καύσεις και χάνοντας μόνο λίπος (και όχι μυϊκή μάζα)» είχε αναφέρει η Μαριά Βουτσινά στην ίδια συνέντευξη.

Διαβάστε ΕΔΩ την είδηση για το θάνατο της πασίγνωστης διαιτολόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ