Chevrolet Trax: To ενδιαφέρον μικρό SUV της Chevrolet ξεκινά από 19.900 ευρώ - iefimerida.gr

Chevrolet Trax: To ενδιαφέρον μικρό SUV της Chevrolet ξεκινά από 19.900 ευρώ

Chevrolet Trax: To ενδιαφέρον μικρό SUV της Chevrolet ξεκινά από 19.900 ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Chevrolet μπορεί να έχει χτίσει το όνομά της με τα μεγάλα τετρακίνητά της, αλλά αυτό κάθε άλλο παρά εμποδίζει το Trax, το μικρότερο SUV που έχει παρουσιάσει ποτέ η αμερικάνικη εταιρεία, να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φυσικά και στην Ελλάδα, με την έναρξη των πωλήσεών του να προσδιορίζεται για τις αρχές Ιουλίου.

Το ενδιαφέρον για το Trax προκύπτει όχι μόνο από τις μικρές σχετικά εξωτερικές του διαστάσεις και την πρακτικότητα που εξασφαλίζουν, τους καλούς χώρους στο εσωτερικό του και το ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού του, αλλά και από τις τιμές πώλησής του. Έτσι λοιπόν η βασική του έκδοση είναι προσθιοκίνητη, έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.600 κυβικών και 115 ίππων και κοστίζει από 19.900 ευρώ με απόσυρση. Ο δεύτερος κινητήρας βενζίνης δεν είναι άλλος από τον 1.400 turbo της GΜ, που γνωρίζουμε από τα μοντέλα της Opel –με το Mokka άλλωστε υπάρχουν κι άλλα κοινά. O 1.4T λοιπόν αποδίδει 140 ίππους, συνδυάζεται με τετρακίνηση και μαζί του οι τιμές του μικρού SUV της Chevrolet ξεκινούν από τις 21.490 €.

Από τη γκάμα της GM προέρχεται ο κινητήρας πετρελαίου που χρησιμοποιείται στο Trax. Πρόκειται για τον επίσης γνωστό turbo diesel των 1.700 κυβικών, που αποδίδει 130 ίππους. Όταν το Trax 1.7D είναι προσθιοκίνητο κοστίζει από 25.350 ευρώ, ενώ όταν είναι 4x4 ξεκινά από τις 26.500 ευρώ. Με στάνταρ κιβώτιο 6 σχέσεων και εξτρά το αυτόματο, που είναι επίσης 6άρι.

Chevrolet Trax: To ενδιαφέρον μικρό SUV της Chevrolet ξεκινά από 19.900 ευρώ | iefimerida.gr 0
Chevrolet Trax: To ενδιαφέρον μικρό SUV της Chevrolet ξεκινά από 19.900 ευρώ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ