Αποχωρεί ο Σπανούλης από τον Ολυμπιακό! - iefimerida.gr

Αποχωρεί ο Σπανούλης από τον Ολυμπιακό!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας των ερυθρολεύκων. Ο μάνατζερ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς θα έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του.

Ο Ραζνάτοβιτς θα συζητήσει για το μέλλον του Σπανούλη, για τον οποίο πάντως ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συζητήσει με την τουρκική Εφές Πίλσεν. Ωστόσο, για το μέλλον του «Kill-Bill» στον Ολυμπιακό, ο σέρβος ατζέντης ήταν αποκαλυπτικός τονίζοντας ότι «αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο Σπανούλης έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο λοιπόν, για αυτόν να πάρει τα χρήματα αυτά σε μια χώρα που έχει τέτοια προβλήματα».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σπανούλης αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια καθαρά τον χρόνο. Ένα ποσό που φτάνει σε ένα ποσό παραπάνω από 4 εκατομμύρια μαζί με την φορολογία. Ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την Σιένα και την Μπαρτσελόνα για τον παίκτη. Φαίνεται ότι η περίοδος των «ισχνών αγελάδων» μόλις ξεκίνησε για τους ερυθρολεύκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ