Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της καταγγέλλει η ΕΠΟ - iefimerida.gr

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της καταγγέλλει η ΕΠΟ

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της καταγγέλλει η ΕΠΟ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την είσοδο των οπαδών του Παναθηναϊκού στο χώρο των γραφείων στο Πάρκο Γουδή καταγγέλλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης του φακέλου αδειοδότησης από τη δευτεροβάθμια επιτροπή.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, πρόκειται για «ανήκουστο περιστατικό» και σκοπεύει να συνεργαστεί με τις αρχές προκειμένου να εντοπιστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτής της βιαιότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πληροφορεί την κοινή γνώμη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αδειοδοτήσεις ΠΑΕ δεν εξασφαλίζονται με τραμπουκισμούς, εκφοβιστικές μεθόδους και αισχρές ύβρεις, ακόμη και εναντίον γυναικών υπαλλήλων της ΕΠΟ.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι και δεν έχει κανένα νόημα να καταδικάσουμε ηθικά το ανήκουστο περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με τις αρχές και να συνδράμουμε στην ποινική καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών, αυτής της πρωτοφανούς βιαιότητας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Παναθηναϊκός ΕΠΟ οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ