Μαριάς και Καπερνάρος οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛ - iefimerida.gr

Μαριάς και Καπερνάρος οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των ΑΝ.ΕΛ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νότης Μαριάς ορίστηκε και επίσημα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, από τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, με τον Βασίλη Καπερνάρο να καταλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Ο κ. Καπερνάρος λειτουργούσε ανεπισήμως ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος από την επομένη της παραίτησης του Τέρενς Κουίκ, αλλά σήμερα το πρωί εστάλη στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επιστολή με την οποία επισημοποιείται η τοποθέτησή του.

Ο κ. Καπερνάρος θα αναπληρώνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, Νότη Μαριά, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ολόκληρη η επιστολή του Πάνου Καμμένου

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη όρισε ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος τον Βουλευτή Ηρακλείου και τομεάρχη Οικονομικών Νότη Μαριά, με αναπληρωτή τον Βουλευτή Β' Αθηνών και τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Καπερνάρο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ