Κόλλημα με Μελισσανίδη- Τον «πάγωσε» η ΕΕΑ - iefimerida.gr

Κόλλημα με Μελισσανίδη- Τον «πάγωσε» η ΕΕΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν επιτρέπει στον Δημήτρη Μελισσανίδη τη συμμετοχή του στα διοικητικά της ΑΕΚ καθώς ο γιος του Γιώργος, κατέχει το 33% των μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ.

H EEA στη γνωμοδότησή της αναφέρει επικαλούμενη τον νόμο 2725 του 1999 ότι«Προκύπτει με σαφήνεια κώλυμα για τη συμμετοχή καθ' οιονδήποτε τρόπο φυσικού προσώπου στα όργανα διοίκησης ή μετοχικής σύνθεσης αθλητικής Aνώνυμης Eταιρείας εάν συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού συμμετέχει καθ' οιονδήποτε τρόπο σε οργανική διοικητική ή μετοχική σύνθεση καθ' οιοδήποτε τρόπο με την Aνώνυμη Eταιρεία με την επωνυμία OΠAΠ.»

Το θέμα βέβαια, είναι τυπικό, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορεί να εμφανίζεται ως μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχολείται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ