Λαϊκά δικαστήρια στον ΠΑΟΚ – Συνθήματα και αντικείμενα στους παίκτες, παράπονα σε Σαββίδη - iefimerida.gr

Λαϊκά δικαστήρια στον ΠΑΟΚ – Συνθήματα και αντικείμενα στους παίκτες, παράπονα σε Σαββίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα από τον Ατρόμητο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τούμπα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν έξω από τ' αποδυτήρια και αποδοκίμασαν παίκτες, Βρύζα, Ζαγοράκη, ενώ έντονα παράπονα έγιναν και στον Ιβάν Σαββίδη.

Τα συνθήματα ήδη ξεκίνησαν κατά των παικτών, με τους φίλους των "ασπρόμαυρων" να φωνάζουν "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ#@$#@". Από τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγαν ούτε οι άνθρωποι της διοίκησης, γι' αυτό και ακούγεται το σύνθημα "ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ#$%# και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια". Επίσης, ακούσθηκαν συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία.

Οι οπαδοί γκρίνιαξαν μέχρι και στον Σαββίδη, όταν αποχωρούσε από την Τούμπα, ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα Ζαγοράκης και Βρύζας. Οι αντιδράσεις κλιμακώθηκαν όταν βγήκαν ο Σαλπιγγίδης, ο Κωνσταντινίδης, ο Φωτάκης, ο Κίτσιος και ο Αθανασιάδης. Τα αντικείμενα έπεσαν βροχή και κάποιοι από τους συγκεντρωμένους οπαδούς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των παικτών, δίχως να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως ο Γλύκος δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περικύκλωσαν και το αυτοκίνητο του Ιβάν Σαββίδη που προσπαθούσε να αποχωρήσει από το γήπεδο και του έκαναν έντονα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ