«Ο γάμος, μου έκανε κακό στην καριέρα» δηλώνει ο Διονύσης Σχοινάς - iefimerida.gr

«Ο γάμος, μου έκανε κακό στην καριέρα» δηλώνει ο Διονύσης Σχοινάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πόσο πίσω πήγε ο γάμος του (με την Καίτη Γαρμπή) την καριέρα του μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Η Καίτη ήταν πιο φτασμένη όταν γνωριστήκαμε και έπρεπε να κάτσω εγώ σπίτι. Μου έκανε κακό στην καριέρα μου ο γάμος. Ηταν η δουλειά μας τέτοια που λείπαμε όλο το βράδυ. Αλλά δεν ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει μιλώντας ρουμάνικα, αλβανικά κτλ. Οχι πως έχω πρόβλημα με αυτά τα παιδιά, αλλά έπρεπε να μεγαλώσει με κάποιον από τους δυο γονείς. Ετσι αποφάσισα να κάτσω τρία χρόνια δίπλα στο παιδί μου. Τελικά δεν μου έκανε κακό, κάθε άλλο. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα γύρισαν και δουλεύω εγώ». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος τραγουδιστής στην εκπομπή fthis του Θανάση Πάτρα.

Προσθέτοντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του gossip tv που ανέδειξε το θέμα: «Με την Καίτη είμαστε 16 χρόνια παντρεμένοι. 700 χρόνια γράφουν πως χωρίζουμε. Στην αρχή στενοχωριόμασταν γιατί δεν ήμασταν ψημένοι στη showbiz και με έπαιρναν και οι δικοί μου άνθρωποι και με ρωτούσαν. Ο χρόνος όμως δείχνει σε όλες τις δουλειές τι ήταν αληθινό και τι δεν ήταν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διονύσης Σχοινάς FTHIS Θανάσης Πάτρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ