Kαι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος στο Εθνικό Θέατρο; - iefimerida.gr

Kαι ο Κώστας Γεωργουσόπουλος στο Εθνικό Θέατρο;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εθνικού Θεάτρου, η ονοματολογία συνεχίζεται. Αφορμή η απόφαση του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού να ενεργοποιηθεί εκ νέου η θέση διευθυντή Δραματολογίου, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα που θα αναλάβει αυτή τη διεύθυνση.

Τα Νέα όμως, γράφουν σήμερα πως σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Τζαβάρα, ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανέφερε το όνομα του Κώστα Γεωργουσόπουλου για τη θέση. Θυμίζουμε πως το όνομα του γνωστού φιλολόγου, μεταφραστή και κριτικού θεάτρου είχε αναφερθεί ξανά από τον κ. Τζαβάρα, ως πιθανού επικεφαλής του ανεξάρτητου Φεστιβάλ Επιδαύρου. Αυτή η υπόθεση δεν προχώρησε και τώρα φαίνεται πως το όνομα του κ. Γεωργουσόπουλου επανέρχεται για τη νευραλγική θέση του διευθυντή Δραματολογίου.

Ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε στα Νέα πως δεν θα αποδυναμώσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη η επαναφορά του διευθυντή Δραματολογίου «Ο ρόλος του θα είναι συμβουλευτικός. Θα εισηγείται και θα τεκμηριώνει την εφαρμογή τους αναλμαβάνει πλήρως ο καλλιτεχνικός διευθυντής με την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την ίδια ώρα, χηρεύει η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΚΘΒΕ με τις φήμες να επιμένουν πως τη θέση θα αναλάβει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιός Γιάννης Βούρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ