Το πρώτο σχολείο Lego θα ανοίξει στη Δανία τον Αύγουστο - iefimerida.gr

Το πρώτο σχολείο Lego θα ανοίξει στη Δανία τον Αύγουστο

Το πρώτο σχολείο Lego θα ανοίξει στη Δανία τον Αύγουστο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο σχολείο για Lego, τα Δανέζικα τουβλάκια που έχουν μεγαλώσεις γενιές και γενιές, θα ανοίξει στην ευρωπαϊκή χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο και θα βρίσκεται στην πόλη Μπίλουντ, κοντά στη Legoland που υπάρχει εκεί από το 1968.

Το «Διεθνές Σχολείο του Μπίλουντ»,όπως θα ονομαστεί θα ανοίξει στη συγκεκριμένη πόλη,260 χιλιόμετρα δυτικά της Κοπεγχάγης, αφού εκεί βρίσκεται και η έδρα της βιομηχανίας Lego και επικεφαλής του ιδρύματος θα είναι ο Βρετανός καθηγητής Φυσικής Ριτσαρντ Μάθιους.

Η ίδρυση του σχολείου έρχεται να εκπληρώσει ένα προσωπικό όνειρο του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Lego, Κιέλντ Κιρκ Κρίστιανσεν, ο οποίος ονειρευόταν για χρόνια να μετατρέψει το Μπίλουντ στην «Παγκόσμια Πρωτεύουσα των Παιδιών»

Οσο για το εκπαιδευτικό σύστημα του πρωτότυπου αυτού σχολείου, θα συνδυάζει το Διεθνές Απολυτήριο (International Baccalaureate -ΙΒ) της Δανίας με την εφευρετικότητα των παιδιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ