Οι Καναδοί «μυρίζουν» σιρόπι σφενδάμου στα χαρτονομίσματά τους - iefimerida.gr

Οι Καναδοί «μυρίζουν» σιρόπι σφενδάμου στα χαρτονομίσματά τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενο πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στην Τράπεζα του Καναδά τα νέα χαρτονομίσματα που κυκλοφόρησαν από πολυμερές πλαστικό, καθώς έχουν δημιουργήσει μία περίεργη εμμονή στους κατοίκους της χώρας. Τους μυρίζουν σιρόπι σφενδάμου! Και είναι τόσο σίγουροι για αυτό, που φτάνουν στο σημείο να διαμαρτύρονται όταν δεν αισθάνονται αυτή την ευχάριστη οσμή στα χρήματά τους!

Τον τελευταίο καιρό η Τράπεζα του Καναδά δεν σταματά να λαμβάνει email και τηλεφωνήματα από τους κατοίκους της χώρας που θέλουν απλά μία τυπική επιβεβαίωση του γεγονότος για το οποίο είναι σίγουροι. Πως τα χαρτονομίσματά τους φέρουν τη μυρωδιά του συγκεκριμένου σιροπιού. Το μεγαλύτερο πρόβλημα προκύπτει όταν όμως διαμαρτύρονται πως η οσμή έχει ξεθυμάνει.

«Το χαρτονόμισμα έχασε το άρωμά του. Προτείνω στην τράπεζα να αυξήσει την ποσότητα του σιροπιού σφενδάμου», αναφέρει ένα ενδεικτικό mail Καναδού προς την Τράπεζα, στελέχη της οποίας με δηλώσεις τους διέψευσαν πως υπάρχει τέτοιο συστατικό στην εκτύπωση των χαρτονομισμάτων.

Μπροστά σε αυτό, φαντάζουν πιο λογικές οι απορίες που εκφράζουν κάποιοι για το αν τα χρήματα από πολυμερές πλαστικό μπορεί να λιώσουν, αν ακουμπήσουν σε πηγή θερμότητας, ή να καταστραφούν αν πλυθούν στο πλυντήριο κατά λάθος. Η τράπεζα τους καθησύχασε πάντως πως δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ