«Εχω κάνει τόσες επιθέσεις που δεν τις θυμάμαι» - Προκαλεί ο «δράκος των Πετραλώνων» - iefimerida.gr

«Εχω κάνει τόσες επιθέσεις που δεν τις θυμάμαι» - Προκαλεί ο «δράκος των Πετραλώνων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εχω κάνει και άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι. Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις». Αναυδοι οι αστυνομικοί από τον κυνισμό του 40χρονου «Δράκου των Πετραλώνων», που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο. Νωρίτερα, την ίδια μέρα, είχε δράσει ακόμα μία φορά εναντίον 14χρονου κοριτσιού.

Περίμενε έξω από τα σχολεία και εντόπιζε τον στόχο του. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός και διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια και τα οδηγούσε σε απόμερο σημείο, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Τουλάχιστον 21 θύματα κατά την τελευταία 5ετία έχει εξαπατήσει και κακοποιήσει με αυτόν τον τρόπο.

Ο «δράκος» ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού και εργαζόταν ως διανομέας τροφίμων σε διάφορα καταστήματα. Όπως διαπιστώθηκε, τη δεκαετία 1995-2005 είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα που σχετίζονται με την καταπάτηση της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί.

Εξέτισε την ποινή του, ωστόσο όταν βγήκε από την φυλακή, συνέχισε τη δράση του. Δρούσε σε περιοχές της Αθήνας, των Πατησίων, του Νέου Ηρακλείου.

Η ΕΛΑΣ έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου των προσωπικών του δεδομένων, προκειμένου τα στοιχεία και η φωτογραφία του να δοθούν στην δημοσιότητα, καθώς θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος έχει προβεί και σε άλλες ειδεχθείς πράξεις. Σε βάρος του σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ