Τα ζώδια της Τρίτης 28 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 28 Μαΐου

Τα ζώδια της Τρίτης 28 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε να ασκήσετε πιέσεις, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ανασυντάξετε τις σκέψεις και τους στόχους σας. Οι αδέσμευτοι πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Προσέξτε οτιδήποτε έγγραφο υπογράφετε και μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Οι ήρεμες και οι μεθοδικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε την κατάσταση. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις για τα προβλήματα σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Δίδυμοι

Συμβόλαια , συμφωνίες ή και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό μπορούν να διευθετηθούν αυτή την περίοδο. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξη μαζί τους και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Βάζοντας τη διαίσθηση σας να λειτουργήσει, τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα εφησυχαστικά για σας. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν.

Καρκίνος

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη.

Λέων

Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος προκειμένου να προβληθείτε στον εργασιακό σας χώρο. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας, να κλείσετε ορισμένα κεφάλαια και να ανοίξετε καινούργια ,με πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Κάποιες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις μπορεί να σας αιφνιδιάσουν ή να σας πληγώσουν αλλά τελικά θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις σταματήστε να ζηλεύετε παράφορα το ταίρι σας και να πλάθετε διάφορα σενάρια με τη φαντασία σας.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για ασχοληθείτε εποικοδομητικά με τον σύντροφό σας ή και τους συνεργάτες σας. Θα προκύψουν ορισμένες προτάσεις που θα μπορέσετε να διεκδικήσετε καλύτερους όρους και να εισπράξετε περισσότερα χρήματα από ότι περιμένατε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν, ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο, κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα κάνετε πολλές συζητήσεις για επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα.

Ζυγός

Θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα τα αναπροσαρμόσετε σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείετε να κάνετε κάποια έξοδα στον χώρο του σπιτιού. Μπορείτε τώρα να βάλετε νέους στόχους ενώ δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε επαγγελματικές υποθέσεις οι οποίες είχαν καθυστερήσει. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές στα σχέδια σας, γιατί τα έσοδα σας θα είναι μειωμένα αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφο σας, με αφορμή κάποιες εξόδους σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επικρατεί ένα κλίμα ανασφάλειας, καθώς θα βλέπετε τις ανάγκες σας ολοένα να μεγαλώνουν.

Τοξότης

Θα ταλαιπωρηθείτε αυτές τις μέρες και θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα για να τακτοποιήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει. Μετά από μια αυτοκριτική που θα κάνετε στον εαυτό σας, θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κατακτήσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Να ξέρετε όμως ότι στο τέλος θα αποδειχθούν ότι ήταν θετικές για την μετέπειτα πορεία της καριέρας σας. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δε θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή. Σχεδιάστε ένα ταξίδι σε ένα ήσυχο μέρος και πάρτε μαζί το σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Αναζητείστε νέους τρόπους για να μπορέσετε να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά προς το τέλος της βδομάδας. Οι προσπάθειές σας πιάνουν τόπο και οι νέες προοπτικές έχουν δρομολογηθεί. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

Υδροχόος

Θα κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε μια διαδικασία αλλαγών σε πολλούς τομείς της ζωή σας, αφού έχετε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο όπου δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και πρέπει να προχωρήστε μπροστά. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε μέχρι να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα του.

Ιχθείς

Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι γεμάτη ένταση και πάθος. Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, κάνοντας ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πολλοί από εσάς μπορεί να αναλάβετε και δεσμεύσεις σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ