Προχωρά στη συζήτηση της πρότασης νόμου για το ρατσισμό το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Προχωρά στη συζήτηση της πρότασης νόμου για το ρατσισμό το ΠΑΣΟΚ

Προχωρά στη συζήτηση της πρότασης νόμου για το ρατσισμό το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «κενό» που δημιουργήθηκε μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την άρνηση του πρωθυπουργού να προχωρήσει στην κατάθεσή του θα επιχειρήσει να καλύψει το ΠΑΣΟΚ, που θα ζητήσει την εισαγωγή προς συζήτηση στην Ολομέλεια της πρότασης νόμου για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού.


Συγκεκριμένα, την Τρίτη, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος Γιάννης Μανιάτης θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη να φέρει στην Ολομέλεια την πρόταση νόμου που είχε κατατεθεί από τις 21 Μαρτίου 2013.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Ιπποκράτους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε το «ναι» από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς έκανε σαφές πως δεν θα προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σημειώνει πως «αν δεν ψηφιστεί και από τους τρεις εταίρους δημιουργείται σοβαρό ζήτημα για την κυβέρνηση».

Ακόμη, με αφορμή και το πρακτικό για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι «μια τρικομματική κυβέρνηση πρέπει να βασίζεται στη συνεργασία, στην ευελιξία, τους αμοιβαίους συμβιβασμού και υποχωρήσεις» και πως «δεν είναι δυνατό σε ζητήματα αξιακά να υπάρχουν τέτοιου είδους παρεμβάσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ