Ενα μάτσο τρελοί κατεβαίνουν το βουνό κυνηγώντας ένα κεφάλι τυρί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα μάτσο τρελοί κατεβαίνουν το βουνό κυνηγώντας ένα κεφάλι τυρί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο περίεργο κι αν σας φαίνεται το cheese rolling είναι καθιερωμένο «σπορ». Τι είναι το cheese rolling; Ενα μάτσο τρελοί που ανεβαίνουν σε μια πλαγιά, αφήνουν να κυλήσει ένα κεφάλι τυρί και το κυνηγούν κουτρουβαλώντας. Οποιος το πιάσει πρώτος κερδίζει. Οι υπόλοιποι απλώς κερδίζουν διανυκτέρευση σε κάποιο κοντινό νοσοκομείο, αφού όπως καταλαβαίνετε το άθλημα είναι και λίγο επικίνδυνο.

Ο ετήσιος αγώνας Cheese Rolling πραγματοποιήθηκε στο Γκλούσεστερ μπροστά σε 4.000 φιλάθλους παρά τις ανησυχίες της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής για τους πολλούς τραυματισμούς που σημειώνονται κάθε χρόνο. Προκειμένου να περιοριστούν οι... απώλειες, η αστυνομία απαγόρευσε στους παρασκευαστές τυριών να δώσουν τα προϊόντα τους για τον αγώνα. Ετσι, για φέτος το τυρί αντικαταστάθηκε από μια... εξομοίωση τυριού φτιαγμένη από αφρολέξ για να μην αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα. Νικητής ήταν ο Αμερικανός Κένι Ράκετς.

Πηγή:Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ