Ντύθηκε πάλι τζίνι στα 78 της για χάρη του νέου της αφέντη, Μπιλ Κλίντον [εικόνες] - iefimerida.gr

Ντύθηκε πάλι τζίνι στα 78 της για χάρη του νέου της αφέντη, Μπιλ Κλίντον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στολή του τζίνι που την καθιέρωσε (στα 60s) φόρεσε και πάλι η Μπάρμπαρα Έντεν στα πλαίσια του 21ου Life Ball που έλαβε χώρα στο δημαρχείο της Βιέννης. Εκεί δηλαδή που η 78χρονη σύστησε στο κοινό τον νέο της αφέντη, Μπιλ Κλίντον.

Τον ρόλο της ως ένα τζίνι ηλικίας 2.000 ετών που είναι παγιδευμένο στο μπουκάλι βρέθηκε να αναβιώνει η 78χρονη σταρ στην σκηνή του δημαρχείου της Βιέννης.

Μόνο που αντί για τον νεαρό αστροναύτη που υποδυόταν ο Λάρι Χάγκμαν (σ.σ. Ο οποίος πέθανε πρόσφατα από καρκίνο) νέος «αφέντης» της βρέθηκε να είναι ο 66χρονος Μπιλ Κλίντον.

Όλα αυτά στα πλαίσια του 21ου Life Ball που είδε την Μπάρμπαρα Έντεν (πάλαι ποτέ σταρ του «Η Τζίνι και το Τζίνι» να ανεβαίνει στην σκηνή δίπλα στους Γκρέγκ Λουγκάνις και Φέργκι και να κερδίζει το χειροκρότημα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η σειρά, που εξελίχθηκε σε cult φαινόμενο, ξεκίνησε ως αντίπαλο δέος στο Bewitched και γνώρισε μέτρια επιτυχία τα λιγοστά χρόνια προβολής της.

Ήταν όμως το κοινό των επόμενων δεκαετιών που την ανακάλυψε και καθιέρωσε ως μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες των τελευταίων 40 χρόνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ