Στην αγκαλιά της πρώην του επιστρέφει ο Κρις Μπράουν με τις ευχές της Ριάνα - iefimerida.gr

Στην αγκαλιά της πρώην του επιστρέφει ο Κρις Μπράουν με τις ευχές της Ριάνα

Στην αγκαλιά της πρώην του επιστρέφει ο Κρις Μπράουν με τις ευχές της Ριάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ύψος της παραμένει η Ριάνα, όσον αφορά το χωρισμό της, ενώ φαίνεται πώς δήλωσε ότι αν ο Κρις Μπράουν και η Καρούς Τραν είναι ξανά μαζί, τους εύχεται τα καλύτερα.

Οπως δήλωσε πηγή από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας στο HollywoodLife.com, η Ριάνα στέλνει τις ευχές της στο ζευγάρι: «Ο Μπράουν έστρωσε το κρεβάτι του και η Ρίρι ελπίζει να είναι χαρούμενος έτσι. Δεν του κρατάει κακία, και θέλει να είναι καλά»

Η 25χρονη Ριάνα φαίνεται πως δε διατηρεί άσχημα συναισθήματα για τον 24χρονο Κρις και την 25χρονη Καρους και θέλει να προχωρησουν μπροστά στη ζωή τους, όπως έκανε κι εκείνη.

«Είναι χαρούμενη για τον Κρις» αναφέρει η πηγή προσθέτει. «Αυτή είναι η ζωή του και έχει κάνει ακριβώς ότι μπορεί να κάνει γι 'αυτόν»

Εκτός του ότι είναι χαρούμενη για τον Κρις και τη Καρους είναι ακόμα πιο χαρούμενη για τα 3 βραβεία που κέρδισε στις 19 Μαΐου στα Billboard Music Awards του Λας Βέγκας.

Παρόλο που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στα βραβεία, η Ρίρι σάρωσε την R & B κατηγορία, κερδίζοντας 3 βραβεία: Top R & B καλλιτέχνης, Top R & B Album (Unapologetic) και Top R & B τραγούδι ("Diamonds".)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ