Δευτεροζώδια τα εμπνευσμένα - iefimerida.gr

Δευτεροζώδια τα εμπνευσμένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Άρης και ο Ουρανός σε βάζουν να δεις ποιες είναι πραγματικά οι αληθινές σου ανάγκες και πώς θα τις υλοποιήσεις.

Κριός

Ο Άρης κοιτάει επίμονα τα οικονομικά σου, και εσύ το άδειο σου πορτοφόλι. Όσο Άρης είναι στον οίκο των οικονομικών σου τα έξοδα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα και πρέπει εδώ και τώρα να βρεις τον τρόπο ό,τι πιάνεις να γίνεται χρυσός. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις με αυτό το κόλπο, αξίζει η προσπάθεια. Όπως αξίζει να μοιράσεις πάλι την τράπουλα αλλά και το βιογραφικό σου. Αυτή τη βδομάδα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες, γι’ αυτό άδραξε τη μέρα. Και μην κάθεσαι πάνω στις παλιές σου δάφνες και κλαψουρίζεις.

Ταύρος

Ο Ουρανός και ο Άρης βελτιώνουν την εικόνα σου και την οικονομική σου ζωή. Γι’ αυτό σταμάτησε τα άσκοπα έξοδα και τις ανούσιες σπατάλες και επικεντρώσου στη δουλειά σου, κι αυτό γιατί έχει να σου δώσει δώρα. Στο συναίσθημα, τώρα, πάλι κάνεις τσιγγουνιές, ίσως γιατί μετά από καιρό συναισθηματικής σπατάλης νιώθεις ασφαλής και οχυρωμένος/η μέσα στο κάστρο της υπερβολής σου. Τι να πει κάνεις; Όλα ανάποδα τα κάνεις! Αλλά με έναν δικό σου μαγικό τρόπο τα πράγματα εξελίσσονται. Οπότε συνέχισε να ακούς Φρανκ Σινάτρα και το «My way».

Δίδυμοι

Eπιτέλους έφυγε η τσιμινιέρα από το στήθος σου, έφυγε αυτό το εντατικό βάρος και η καταχνιά. Τι ανακούφιση, νιώθεις πιο ανάλαφρος/η και έτοιμος/η να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται. Δεν είναι ακριβώς ότι παραδέχεσαι δημόσια τα λάθη σου, είναι όμως που δεν έχεις πλέον την ανάγκη να πείσεις κανέναν ότι είσαι ο Mr Σωστός, η Miss Σωστή. Τώρα που έχεις απαλλαγεί από άγχη και περιττές ευθύνες, στρώσου στη δημιουργική δουλειά και μόνο κερδισμένος/η θα βγεις.

Καρκίνος

Η εργασία και η χαρά έχουν πάρει τα πάνω τους και επιτέλους μετά από καιρό αντλείς και πάλι χαρά μέσα από τη δουλειά σου. Όμως όταν αρχίζεις τα πράγματα να τα ψειρίζεις, και κυρίως όταν έρχεσαι σε επαφή με άλλους ανθρώπους και θέλεις να μοιράσεις την πίτα, εκεί το πράγμα βραχυκυκλώνει. Το πιο έξυπνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις τη δουλειά σου και να κοιτάς τι κάνεις αποκλειστικά εσύ κι όχι οι άλλοι. Άφησε για την επόμενη βδομάδα να βγάλεις τα επικοινωνιακά γούστα. Και στον έρωτα καλό είναι απλά να παρατηρείς, χωρίς να παίρνεις σχεδόν για τίποτα θέση.

Λέων

Ο Άρης σου δίνει μπρίο (τρομάρα σου) και κέφι και κάτι από την παλιά καλή σου αλητεία. Φώναζέ με Φούντα. Σχηματίζει δε μια καλή όψη με τον Ουρανό και οι δυο πλανήτες σε βοηθούν να πας τα πράγματα παραπέρα. Άντε, κουνήσου, τι κάθεσαι; Ναι, καιρός είναι να φύγεις από καταστάσεις που δεν τραβάνε (αλλά σε τραβάνε) και να πας εκεί που σε περιμένουν άνθρωποι και καταστάσεις πιο βολικές.

Παρθένος

Ο Άρης και ο Ουρανός να σχηματίζουν εξάγωνο και επιτέλους αποφασίζεις να βγεις από τον βάλτο που δεν ήταν βάλτος, απλά μια σιχαμένη λίμνη που την ονόμαζες βάλτο για λόγους καθαρά υστεροφημίας. Μην το παίζεις άλλο Παρθένα, άλλωστε αυτές τις μέρες θα χρειαστείς τον έμπειρο εαυτό σου. Το σλόγκαν έγινε και πάλι το «κάν’ το φυσικά και μη σιχαίνεσαι». Ο νοών νοείτω.

Ζυγός

Το εξάγωνο Άρη και Ουρανού σε κάνει να θέλεις να βάλεις ακόμα και ροδάκια στα επαγγελματικά σου για να προχωρήσουν, μια και βαρέθηκες το μια από τα ίδια. Όσο για τα αισθηματικά σου, και εκεί είσαι πρόθυμος/η να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να αλλάξεις επιτέλους πίστα. Άντε, καιρός σου ήταν. Το σύμπαν σου τραγουδά το «Σήμερα γάμος γίνεται». Για να δούμε. Πάντως, καλό είναι να θυμάσαι ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.

Σκορπιός

Ο Άρης και ο Ουρανός σού λένε ότι δεν λύνεται κόβεται. Μη χαλιέσαι άλλο σε καταστάσεις που με κάθε τρόπο σου έδειξαν το αδιέξοδό τους. Έχεις τώρα και την ψυχή και τη δύναμη να πας παραπέρα. Μια απόφαση είναι, ένα πρώτο βήμα χρειάζεται και τίποτα άλλο. Πάντως, να θυμάσαι, η ζωή ευνοεί τους τολμηρούς και πάντα τολμηρός/ή ήσουν. Τι σε έχει πιάσει και συμπεριφέρεσαι σαν σκυλάκι σαλονιού; Δείξε τα δόντια σου και τη δυναμική σου. Και στον έρωτα, όσο φοβάσαι, μόνο βήματα προς τα πίσω κάνεις.

Τοξότης

Ο Άρης και ο Ουρανός σε βάζουν σε ένα δημιουργικό τριπάκι, αλλά και σε ένα ταξιδιάρικο. Με το ένα πόδι είσαι εδώ μαζί μας, με το άλλο πόδι όμως ήδη κάνεις ταξίδια του κορμιού και του μυαλού. Ωωω, ναι, μικρέ Τοξότη, πνίγεσαι μέσα στα υπερβολικά συνηθισμένα. Θέλεις πάλι να τριφτείς στο γυαλόχαρτο των απολαύσεων. Ο Θεός μαζί σου (ακόμα και αν δεν πιστεύεις, θα τη χρειαστείς την πίστη σου).

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Ουρανός σχηματίζουν μια καλή όψη και όλα μέσα σου σαν να στρογγυλεύουν, δεν είναι τόσο αιχμηρά. Μέσα από αυτό το δοξαστικό αίσθημα γαλήνης μπορείς να πάρεις από την αρχή τα πράγματα που σου φαίνονταν κουβάρι και να αρχίσεις σιγά σιγά να τα ξετυλίγεις. Ο έρωτας είναι ικανός να σε απογειώσει, γι’ αυτό σταμάτα να βγάζεις το φοβικό σου μικροσκόπιο και να τα περνάς όλα από σαράντα κύματα. Δέξου τα πράγματα με ευγνωμοσύνη και χαμόγελο. Ναι, αξίζεις την ευτυχία, γιατί είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχτείς;

Υδροχόος

Ο Άρης και ο Ουρανός σού τραγουδούν ένα πολύ ερωτικό τραγούδι γεμάτο συναίσθημα, κι εσύ νιώθεις ότι κάθε στίχος του σε βρίσκει σύμφωνο/η. Πράγματι, σου έχει βγει ένας αγριορομαντισμός που αγγίζει τον θεό. Πράγματι, το σύμπαν σού χαϊδεύει στοργικά το κεφάλι. Πράγματι, μετά από αρκετό καιρό συναισθηματικής ανασφάλειας μπορείς πάλι να χαμογελάσεις με σιγουριά. Οι νύχτες σου θα ‘ναι καλύτερες από τις μέρες σου, ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Ιχθύες

Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και δεν σ’ ενδιαφέρουν τα οικονομικά σου για τα οικονομικά σου, αλλά είναι που χρειάζεσαι χρήματα για να βάλεις μερικά όνειρά σου μπροστά. Ονειρεύεσαι ένα μακρινό ταξίδι, μια αλλαγή μέσα στο χώρο σου. Λες ότι μπορεί ,αν είχες τώρα διαθέσιμα χρήματα, να έκανες τα πάντα. Για κοίτα καλύτερα δίπλα σου. Μήπως έχεις τα πάντα και δεν το έχεις καταλάβει; Αυτή η εβδομάδα σε βοηθάει να κάνεις μια γενναία ενδοσκόπηση και να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ