Daily Mirror: Η στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί τους δράστες της δολοφονίας του στρατιώτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Daily Mirror: Η στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί τους δράστες της δολοφονίας του στρατιώτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα συγκλονιστικά δευτερόλεπτα από το αιματοκύλισμα στο Λονδίνο, τη στιγμή που οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών της δολοφονίας του Βρετανού στρατιώτη.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror δείχνει έναν από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος. Ο δεύτερος άνδρας εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους.

Ο 25χρονος στρατιώτης Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε από δύο μουσουλμάνους σε δρόμο του Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, την Τετάρτη. Για την ακρίβεια, αποκεφαλίστηκε.

Η Daily Mirror ανακοίνωσε ότι το βίντεο τραβήχτηκε από έναν κάτοικο της περιοχής με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Δείχνει τον πρώτο ύποπτο, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο, γεννημένος στη Βρετανία και ο οποίος είχε ασπαστεί το Ισλάμ, να κατευθύνεται προς το περιπολικό και να πλησιάζει πολύ κοντά στους αστυνομικούς πριν αυτοί βγουν από το όχημα. Στο βίντεο ακούγονται περίπου οκτώ πυροβολισμοί και οι κραυγές των περαστικών.

Οι δύο ύποπτοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ