Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Μαΐου

Τα ζώδια της Παρασκευής 24 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην προβείτε σε κινήσεις αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο και θα γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας γοητεύσουν. Προσέξτε μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις γιατί στο τέλος δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Στα μέσα της εβδομάδος μην αφήσετε ένα μικρό παρασκήνιο που μπορεί να προκύψει στον συναισθηματικό ή στον εργασιακό τομέα να σας επηρεάσει.

Ταύρος

Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να αναγκαστείτε να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν. Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν ή να σας στεναχωρήσουν. Ο χρόνος για την προσωπική ζωή μοιάζει να είναι περιορισμένος. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας, για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα δοκιμαστούν τα νεύρα σας, λόγω καταστάσεων που θα προκληθούν από τους συνεργάτες σας.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις από τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Παράλληλα, προσπαθήστε να διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας, ιδιαίτερα στον οικονομικό σας τομέα. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

Καρκίνος

Θα δεχθείτε την βοήθεια και την στήριξη των δικών σας ανθρώπων σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις συζητήσεις, γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στον οικονομικό τομέα αυτό το διάστημα. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Λέων

Καλό θα είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων σας, γιατί δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και οι προοπτικές είναι θετικές. Οργανωθείτε καλύτερα για να μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα και την ευφυία σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας με επιτυχία. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος

Η ανάγκη σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας, σας ωθούν σε εξαντλητικούς ρυθμούς στον επαγγελματικό τομέα. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί στο χώρο σας είναι σκληρός και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να κάνετε ένα λάθος βήμα για να το εκμεταλλευτούν. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε προσωπικές σας υποθέσεις. Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Φροντίστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να κάνετε σωστές κινήσεις.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να εφαρμόσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να θωρακίσετε την υγεία σας. Εφαρμόστε τα σχέδια που έχετε για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας, γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Προσέξτε λίγο την υγεία σας, η ενέργεια σας θα είναι πεσμένη. Συνεχίστε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα.

Σκορπιός

Διαφυλάξατε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο από παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά. Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα και θα αγχωθείτε πολύ. Στον οικονομικό σας τομέα, διαχειριστείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα χρήματα σας, γιατί θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

Τοξότης

Καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αντιθέτως σχεδιάστε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις.

Αιγόκερως

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι μέσα στο πρόγραμμα και παρότι θα αποσυντονιστείτε λίγο, θα σας βγουν σε καλό. Θέματα που έχουν σχέση με κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια, εφορίες έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε παλιές σας υποθέσεις και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις καινούργιες υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Υδροχόος

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα επιδράσει θετικά τον επαγγελματικό σας τομέα, καθώς θα προκύψουν νέες συμφωνίες που θα κλείσετε με επιτυχία. Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Οι αδέσμευτοι θα δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσουν περισσότερο άτομα που από καιρό ενδιαφέρονται και θα σας εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας και την έμφυτη υπεραισιοδοξία που σας διακατέχει πολλές φορές προκειμένου να μην κάνετε λάθη.

Ιχθείς

Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μη δεσμευτείτε σε κάτι γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σας ταιριάζει ή να το μετανιώσετε. Όσοι από εσάς είστε σε φάση όπου θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, καλό θα ήταν να τα διεκπεραιώσετε άμεσα. Στα οικονομικά, έρχεται σιγά – σιγά η αναγέννηση και θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, αφού οι πηγές των εισοδημάτων σας, θα αυξηθουν δίνοντας σας σιγουριά αλλά και την ανάλογη υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ