Αηδία: Πασίγνωστη τραγουδίστρια πίνει τα ούρα της μπροστά στην κάμερα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αηδία: Πασίγνωστη τραγουδίστρια πίνει τα ούρα της μπροστά στην κάμερα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια προκαλεί με κάθε ευκαιρία. Με την εμφάνισή της, με τις δηλώσεις της, με τις χειρονομίες της, με τις πράξεις της. Ομως με αυτό που έκανε και μάλιστα ενώ την κατέγραφε η κάμερα ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο λόγος για την 26χρονη Kesha η οποία κατά τη διάρκεια του δικού της ριάλιτι «Kesha: My Crazy Beautiful Life». το οποίο προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο MTV πήρε ένα πλαστικό μπουκάλι το οποίο περιείχε τα ούρα της και τα...ήπιε! Φυσικά, η αηδία ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της.

Οπως είναι φυσικό αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου επεισοδίου δημιουργήθηκαν έντονες αντιδράσεις με το Αμερικανικό Τηλεοπτικό Συμβούλιο Γονιών να σημειώνει πως «αυτό που είδαμε ήταν αηδιαστικό. Γιατί πρέπει να πληρώνουμε για να βλέπουμε αυτά τα σκουπίδια; Είναι εξοργιστικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ