Οσκαρικός ηθοποιός τον... παίρνει live κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής [βίντεο] - iefimerida.gr

Οσκαρικός ηθοποιός τον... παίρνει live κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής [βίντεο]

Οσκαρικός ηθοποιός τον... παίρνει live κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής [βί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε Οσκαρικός, διάσημος, ηθοποιός. Οχι για αυτά που είπε αλλά για το γεγονός ότι κατά τη διάρκειά της τον... πήρε ελαφρώς.

Ο λόγος για τον Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του Μάικλ Κέιν, βρέθηκαν στο τηλεοπτικό πλατό του Fox News προκειμένου να μιλήσουν για τη νέα τους ταινία «Now you see me».

Βέβαια δεν συμμετείχαν και οι δύο το ίδιο ενεργά στη συνέντευξη. Ο Μάικλ Κέιν απαντούσε κανονικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων την ίδια ώρα που ο Μόργκαν Φρίμαν δίπλα του τον... έπαιρνε τον ύπνο.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από βίντεο ο Οσκαρικός ηθοποιός κατά διαστήματα παρέλυε από τη νύστα με αποτέλεσμα να κλείνουν τα μάτια του και να «κρεμάει» το κεφάλι του. Ηταν τόσο μεγάλη η νύστα του που φαινόταν η κατάσταση να έχει ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχό του....

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ